h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: Algunes "perles" que es van dir ahir al ple de l´Ajuntament de Tortosa

La comedianta tortosina

3.10.06

Algunes "perles" que es van dir ahir al ple de l´Ajuntament de Tortosa

Ahir, dilluns dia 2 d'octubre, se va debatre al ple una moció de ICV presentada pel Sr. Lahosa. sobre el dret de vot de la immigració a les pròximes municipals.
Al final (gràcies a Deu), no va tirar endavant la proposta.
ICV a favor, CIU i PP en contra, ERC i PSC-PSOE abstenció, i Independents en general van optar per no presentar-se físicament.
Després de la sorpresa inicial de tots los assistents perque al fi el Sr. Matín parlés en català, la alegria es va esvair quan se va tornar a passar ràpidament al castellà després de llegir el paper que portava entre les mans. Tindrem d'esperar unes dècades més!
No comentaré res més del ple, tan sols me vaig permetre escriure unes quantes frasses que es van dir durant lo debat. Les quals hai qualificat de "perles"
  • Sr. Lahosa "la nostra proposta no és electoralista" "los nostres potencials electors no ho seran perque no podran votar" "és tortosí quí viu i treballa a Catalunya"
  • Sr. Matín Santos "l'electoralisme se medix de moltes maneres" "avuí estic aquí com a representan dels homens i les dones d'ERC"
  • Sr. Bel (entra el gestor amb les dades) "a Tortosa al 2001 hi havien 5'6% d'immigració, al 2006 hi ha el 23%, Catalunya té una immigració del 13%" "s'ha de fer en condicions i garanties"
  • Sr. Faura "la meua llibertat acaba quan comença lo seu dret i "viceversa"" "los experimentos solo con gaseosa" "estos que són lo 23% tots voten a una i natros ja no serem regidors perque ocuparan totes les nostres cadires"
  • Sra. Cordero "los drets polítics tenen d'estar vinculats als de ciutadania i abans s'ha de modificar la carta magna"

No trobeu que els polítics a vegades se compliquen molt la vida? No serà que no ho tenen encara massa clar?

Cada u que pense lo que vulgue