h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: RC CRITICA QUE CiU I ERC ABANDONIN LES TESIS SOBIRANISTES

La comedianta tortosina

15.5.07

RC CRITICA QUE CiU I ERC ABANDONIN LES TESIS SOBIRANISTES


El Partit Republicà Català es presenta a dinou municipis

Critica que CiU i ERC abandonin les tesis sobiranistes

El Partit Republicà Català (PRC) es va presentar en societat el maig de l'any passat i va concórrer per primera vegada als comicis del Parlament de Catalunya. Aleshores va aconseguir uns sis mil vots. El 27 de maig, el PRC serà present amb llista pròpia a dinou municipis, fet que els seus dirigents valoren afirmant que ha servit per a estendre territorialment aquest grup que critica que CiU i ERC abandonin les posicions sobiranistes.

Els municipis que tindran candidatura del PRC són Barcelona, Berga, Esplugues de Llobregat, Girona, l’Hospitalet de Llobregat, Hostalric, Lleida, Mataró, la Quar, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Manresa,Tarragona, Terrassa, Tortosa, Vic, Viladasens i Vilanova i la Geltrú. El PRC reivindica el dret de proclamar la República Catalana com un estat sobirà dins d'Europa que garanteixi la igualtat de drets i de deures de tots els ciutadans. Per a fer-ho creu que cal convocar un referèndum d'autodeterminació.
El Partit Republicà Català té una carta amb 10 principis polítics i afirma que no formarà part de cap govern en qualsevol nivell o àmbit on hi haja altres partits que no acceptin aquests deu punt. El president del partit és Agustí Soler i el secretari general Carles Bonaventura.