h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: SE PRESENTA LA CANDIDATURA DEL PARTIT REPUBLICÀ CATALÀ(RC) A LES MUNICIPALS DE TORTOSA.

La comedianta tortosina

8.5.07

SE PRESENTA LA CANDIDATURA DEL PARTIT REPUBLICÀ CATALÀ(RC) A LES MUNICIPALS DE TORTOSA.

.

Alguns dels membres de la llista del RC a Tortosa, acompanyats pel president del partit Sr. Agustí Soler.
Article publicat a la revista ebrenca l'ESTEL

La noticia: Un grup de gent de Tortosa, desenganyats pel projecte independentista de formacions com CIU i ERC, hem presentat candidatura a Tortosa.
La llista està formada per 10 dones i 11 homens i és la única que està encapçalada per una dona; jo mateixa.
Lo ventall d’edat va des dels 21 anys fins als 83 anys, i hi estan representades totes les classes socials, a més de les pedanies i els barris de Tortosa. Una llista, per altra banda, formada majoritàriament per gent apolítica, que no pertany a cap partit, i que han volgut recolzar-me amb lo meu projecte per a intentar traure, a Tortosa, de l’ensopiment i de la mala gestió a la qual ha estat sotmesa durant tants anys.
Ara, podria començar a contar-los-hi lo nostre programa electoral per a Tortosa, que passa inevitablement, pel recolzament a la Plataforma en Defensa de l’Ebre i la Nova Cultura de l’Aigua, també els hi podria contar el meu projecte sobre la remodelació del “Parque” Teodoro Gonzalez, que ja fa anys que el tenim completament abandonat i al qual les famílies tortosines no s’atreveixen ni a entrar-hi, per a xalar, un Diumenge qualsevol, gaudint d’este pulmó verd tan important; també els hi podria parlar, del problema de la immigració a Tortosa, i de les possibles solucions que portem “in mente”, de per quins set sous, no promovem la rica cultura tortosina, amb lo seu folklore, la seua jota, lo seu parlar català-Tortosí, etc, etc, en lloc de promoure cultures d’altres països de fora.
I segur que en els proper dies, los hi parlaré de tot això i molt més. Però què potser vostès tot això no ho veuen com a sopars de a duro? Ja no ho fan tot això la resta de polítics? Ans de parlar de programa, hem de solucionar lo tema de la política.
De que serveix, que un partit, promete que farà i farà coses, si després quan venen los pactes, lo dia després de les eleccions, tot se queda en aigua de borraines i tan sols se dediquen a repartir-se les cadires?
RC, a Tortosa, és l’únic partit que assegura que en cas d’haver de pactar, no ho farà en cap partit que tingue la seu a Madrid.

Que diu que vol SUMAR, que no restar, lo vot soberanista, i que si no ho pot fer, se quedarà tranquil·lament a la oposició treballant per Tortosa amb pactes puntuals.

És l’únic partit que creu amb les llistes obertes, i amb la limitació dels mandats.

També RC i jo, si surto elegida, advocarem per la creació de mecanismes per a sancionar l’incompliment de les promeses electorals.


A Tortosa toca un canvi.
Vos demano que mos fésseu confiança.


Núria Menasanch i Martí

Cap de llista de RC a Tortosa