h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: LOS HI HA SORTIT LO TIRO PER LA CULATA

La comedianta tortosina

24.4.08

LOS HI HA SORTIT LO TIRO PER LA CULATA


Notícia: La reunió del govern central i el govern català ha evidenciat que el sr. Zapatero no s’ha mullat en lo tema del transvasament gratuïtament. L’adjudicació de les obres no es farà com volia el govern català al grup AGBAR relacionat en “la Caixa”, si no a un grup de cinc empreses constructores estatals: Dragados, Sacyr, FCC, Accionas i Sando.
A més a més, els 200 milions pel cap baix que costarà l’obra del transvasament sortiran de les inversions previstes per l’estat espanyol a l’estatutet.
Al govern català, Zapatero tan sols los hi deixa la faena més ingrata, les expropiacions de les finques i direcció d’obres.

La meua impressió és que després del desgast que ha representat per al govern català fer-se transvasista de cop, després del desgast que ha representat trair als seus propis votants, este desgast no els servirà pas per a aconseguir que empreses com “la Caixa” sofreixen menys la crisi galopant que se’ls hi està tirant a sobre.
Los espanyols, com ja va passar amb la descontaminació de Flix, mos vendran despesa per inversió i natros a sobre d’estar espoliats dels nostres recursos, a sobre de tindre uns rius morts, secs i contaminats, tindrem un país més pobre que una rata.
Als partits catalans los hi ha sortit lo tiro per la culata.