h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: NO AL TRANSVASAMENT!. PER FAVOR, UN ÚLTIM ESFORÇ

La comedianta tortosina

30.10.06

NO AL TRANSVASAMENT!. PER FAVOR, UN ÚLTIM ESFORÇ

A les properes eleccions està prevista una participació pel voltant del 50%. Los pobles de les Terres de L’Ebre, van sortir al carrer i van anar a manifestar-se fins a Brussel·les per a demanar que se salvés lo riu Ebre del PHN.
Quin tractament ne fan los diferents partits polítics d’aquesta qüestió cabdal a les nostres terres?
PP. Clarament transvassista. Vol donar aigua a mitja Espanya.
CIU. Vol fer negoci en l’aigua. Interconnexió de xarxes(aigua a Barcelona) segons lo seu programa electoral. S’ha manifestat a favor del transvasament de l’Ebre.
PSC-PSOE- Interconnexió de xarxes encoberta.. Los socialistes del país Valencià, quan ERC va sortir del govern deseguida van axecar la veu: Ara que no està ERC, ja podem tornar a demanar l’aigua de l’Ebre! PSC a Tortosa, vol fer camps de golf al territori.
ICV – Ecologistes. Més en paraules que no en fets. Sumissió total al PSC. Van en contra de les centrals nuclears, pero manant ells s’està parlant de ficar aquí un cementeri nuclear centralitzat. I tot i així continuen al govern. A Tortosa, tot i estar al govern, no han tingut prou força per a aconseguir que no s’aprovés lo camp de golf.
ERC- La formació política que veritablement va aconseguir derogar el PHN, tot i que té de posar ordre en les seues files per a que alguns Alcaldes no vulguen fer camps de golf a terrenys de secà.
Analitzant la situació, l’únic vot útil per a l’Ebre és a ERC. Tan sols ells poden pactar en PSC i en CIU, formant majoria absoluta. ICV no ho pot fer. Tan si ERC pacta amb PSC com en CIU, ells obligaran a que es continue en la nova cultura de l’aigua.
En qui tenen de pactar pos los d’ERC?
En lo PSC? Anticatalanistes ja a la descarada. En un Montilla que només podria treballar a la Generalitat com a President perquè com a funcionari no passaria l’examen de nivell “C” de català? Ell, que mos ha advertit, millor dit, “amenaçat”, que un pacte entre nacionalistes provocaria l’enfrontament de la resta d’Espanya cap a Catalunya?
Un pacte ERC-CIU, en les ganes que té Mas en ser President a qualsevol preu, mos asseguraria per fi un pacte catalanista i la continuació del derogament del PHN. Una majoria absoluta de CIU, sense necessitat de pactes, seria l’andossié de les Terres de L’Ebre a tot lo moviment antitransvasista. Tenim de tornar a sortir al carrer per a defensar lo que és nostre. Per favor, un últim esforç!
Ültima notícia: CIU retira l’esmena a la totalitat dels pressupostos generals de l’Estat. Això me fa pensar que la sociovergència ja està decidida des del pacte Mas-Zapatero i que la campanya tan sols és una escenificació perfecta d’una gran mentida.
PSC+CIU=TRANSVASAMENT

2 Comments:

  • At 4:56 p. m., Blogger ess said…

    I perquè no PSC+ERC+IC = a gran fracàs i gran estafa per a Catalunya!!!.

    Sento que entres en esta dinàmica de comparar partits amb l'única intenció del menyspreu. Crec sincerament que no va en lloc.

     
  • At 8:58 p. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    Tan sols he volgut dir en veu alta unes quantes reflexions personals sobre el tema del transvassament de l’Ebre dins dels partits no per a criticar sinó per anar a favor del territori.
    Gràcies per donar la vostra opinió

     

Publicar un comentario

<< Home