h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: INDIGNACIÓ I IMPOTÈNCIA ENTRE ELS VEÏNS DE SANT LLÀTZER

La comedianta tortosina

25.11.06

INDIGNACIÓ I IMPOTÈNCIA ENTRE ELS VEÏNS DE SANT LLÀTZER





Este dissabte, d’amagades i intentant no fer gaire soroll, l’Ajuntament de Tortosa a donat l’ordre d’arrancar i matar els arbres del costat del barranc de la llet.

La quarantena d’arbres han caigut un a un al compàs de la serra.

De res han servit les reivindicacions dels veïns.

Un Ajuntament que no escolta als ciutadans, que tan sols se preocupa de promulgar l’especulació i de fer diners. En fi! És lo que hi ha! Suposo que cada u té lo que es mereix...

Estos arbres, havien dit fons de l’ajuntament, que es traslladarien a un altre lloc. Que no serien en cap cas arrencats de sota-rail. Però això deu costar massa quartos.

Los cartells que els veïns han penjat des de casa seua, no necessiten comentaris.

I el barranc de la llet continua sense canalitzar!

6 Comments:

  • At 11:35 a. m., Blogger Gustau Moreno said…

    Núria,
    ja vaig parlar d'aquest tema i d'aquesta entrada del teu bloc a la notícia sobre la pèrdua de la franquícia de Mango, lligant el tema a la tala de l'arbre de l'antic mercant del peix.
    A veure si ens llegim millor les notícies.
    La culpa no és sempre del periodista, sinó del lector.

     
  • At 3:49 p. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    Tots los arbres no son iguals?

     
  • At 9:54 a. m., Blogger Gustau Moreno said…

    Vas entendre malament la meua entrada sobre l'arbre del mercat del peix. No era un tema de denúncia sobre la tala de l'arbre, sinó sobre l'estat de la plaça i sobre l'estat del mateix edifici de l'antiga peixateria. Has barrejat els conceptes.

     
  • At 11:43 a. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    Normalment llegeixo molt bé gràcies.
    I vaig llegir perfectament la teua noticia, i no tan sols això, sinó que vaig anar més enllà.
    La noticia que no em vaig llegir és la de la marca de roba, perque la veritat és que tan me fea. Com tu compendras no m'esperava que barrejesses pel mig la noticia de la tala d'arbres. Hagués considerat més llògic i natural posar-ho a la de l'arbre del mercat de peix.
    Però tú sabràs com dones les noticies, jo tan sols te puc dir com me va arribar.
    Penso que per a un periodista com tú, té de resultar interessant saber com arriben les noticies als demés i si has tingut algún error intertar no tornar-lo a cometre.
    Salutacions cordials.

     
  • At 9:33 a. m., Blogger Gustau Moreno said…

    Gràcies pel consell, Núria, de veritat.
    En qualsevol cas, també opino que la tala dels arbres del teu barri és una salvatjada.
    Salut!

     
  • At 9:29 p. m., Blogger Mc Calan said…

    El propassat divendres día 26 de Gener del 2007 a les 12, 00 h. l'Agència Catalana de l'Aigua va procedir a fer efectiva l'ordre de paralització cautelar de les obres del mencionat Geriàtric, que una iniciativa privada estaba construint en zona de policia de lleres (domini hidráulic) , sense la corresponent autorització del A, C.A.. També s'ha obert expedient sancionador per falta administrativa. L'emplaçament d'aquesta obra, esta en uns terrenys al costat del Barranc de la Llet, que l'Ajuntament de Tortosa en data 31 de Desembre del 2001 , va desafectar de la titularitat pública, i va passar a bé patrimonial. Posteriorment en licitació, es va procedir a la venda per 72.000 € al promotor en questió.Aquesta zona esta catalogada per l'ACA com a inundable en periode de retorn de 100 i tambe com a punt crític amb "con de dejecció inundable". Les inundacions del 10 d'Octubre del 1994 ; en que va tenir que intervenir el Consorci d'Assegurnces; i les del 13 de Setembre del 2006; posen en entredit la idoneitat d'aquest emplaçament, sense que es portin a terme les mesures correctores pertinents. Val a dir que el veïnat no ha estat mai en contra de la consrucció de un geriàtric ; simplement el que persegueixen es una seguretat raonable pels seus bens e integritat personal, en el cas de plujes torrencials.
    Mc Calan

     

Publicar un comentario

<< Home