h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: LES MUNICIPALS I LA PÈRDUA EN ERC DE LA IDENTITAT NACIONAL

La comedianta tortosina

5.2.07

LES MUNICIPALS I LA PÈRDUA EN ERC DE LA IDENTITAT NACIONAL


LES MUNICIPALS I LA PÈRDUA EN ERC DE LA IDENTITAT NACIONAL

ERC no pensa pactar amb CIU a les pròximes municipals. Ells estan per la subordinació total al PSOE.


Lo missatge que donen és: Com que som pocs los que volem l’independentisme, ara tan sols mos preocupa la QÜESTIÓ SOCIAL.


Això és una perversió per ella mateixa, perquè encara que fossem molts pocs, tindríem el dret de ser representats per algun partit tan a nivell municipal com de Catalunya.


Carod, defensa la tercera hora del castellà i defensa que el govern espanyol invaeixe competències de la Generalitat. Per què? Tan sols l’importa estar al govern i no per defensar un país, sinó per tindre un bon pessic de poder.


A Tortosa, també des de ERC se vol portar la qüestió en clau social, sense recordar que Sabater va traure-la del govern en males arts i desqualificacions. Sense recordar, que cada vegada que s’ha intentat entrar una proposta nacionalista, Sabater i el partit l’han tombada.

El SR. Martin ni tan sols se digna a parlar en català despreciant totalment la llengua pròpia i tot lo que significa. L’expoebre d’est any, amb la invitació de la infanta, demostrà lo tarannà d’estos personatges. Lo no volgué penjar senyera del balcó, l’onze de setembre, tres quarts de lo mateix.
I en estos vol pactar Ricar Forés i bona bona part de la militància de ERC???


Votar ERC a Tortosa, és votar espanyolisme i submissió a un alcalde que no té la confiança de la majoria del poble.

ERC a Tortosa, vol tornar a fer el mateix que a les autonòmiques, marejar la perdiu sense dixar clar el que vol i després pactar amb Sabater encara que no sigue la llista més votada.

Lo que passa és que molts ja tenim la experiència de les autonòmiques i no volem que mos tornen a fumar el pel!!!