h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: Han parat les obres del geriàtric per falta del permís

La comedianta tortosina

29.1.07

Han parat les obres del geriàtric per falta del permís

Lo divendres, van haver de parar les obres que es portaven a terme al costat del barranc de la Llet, al barri tortosí de Sant Llàtzer, per falta de permisos.
Los veïns, respiren una mica més tranquils tot i que el forat que ja s'ha fet és molt profund.
Val a dir, que els veïns no estan en contra de que s'haiguen requalificat los terrenys, que eren de serveis i zona verda, per a poder fer un geriàtric de titularitat privada.
L'únic que demanen és que ans, s'arregle el barranc per a que aquesta obra no inunde encara més les seues cases quan torne a baixar lo barranc ple com ha passat fa poc.
Quan van tallar la quarentena d'arbres sense permís, la guàrdia urbana a requeriment dels veïns va parar la tala. Però en-sun-demà, van continuar tallant-los per ordre de l'ajuntament. Veus extraoficials van dir que els urbanos havien tingut una bronca descomunal de l'alcalde per haver parat la tala.
Cada u que prengue les seues pròpies conclusions!

1 Comments:

  • At 9:27 p. m., Blogger Mc Calan said…

    El propassat divendres día 26 de Gener del 2007 a les 12, 00 h. l'Agència Catalana de l'Aigua va procedir a fer efectiva l'ordre de paralització cautelar de les obres del mencionat Geriàtric, que una iniciativa privada estaba construint en zona de policia de lleres (domini hidráulic) , sense la corresponent autorització del A, C.A.. També s'ha obert expedient sancionador per falta administrativa. L'emplaçament d'aquesta obra, esta en uns terrenys al costat del Barranc de la Llet, que l'Ajuntament de Tortosa en data 31 de Desembre del 2001 , va desafectar de la titularitat pública, i va passar a bé patrimonial. Posteriorment en licitació, es va procedir a la venda per 72.000 € al promotor en questió.Aquesta zona esta catalogada per l'ACA com a inundable en periode de retorn de 100 i tambe com a punt crític amb "con de dejecció inundable". Les inundacions del 10 d'Octubre del 1994 ; en que va tenir que intervenir el Consorci d'Assegurnces; i les del 13 de Setembre del 2006; posen en entredit la idoneitat d'aquest emplaçament, sense que es portin a terme les mesures correctores pertinents. Val a dir que el veïnat no ha estat mai en contra de la consrucció de un geriàtric ; simplement el que persegueixen es una seguretat raonable pels seus bens e integritat personal, en el cas de plujes torrencials.

     

Publicar un comentario

<< Home