h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: CANDIDATURA INDEPENDENTISTA A TORTOSA

La comedianta tortosina

30.3.07

CANDIDATURA INDEPENDENTISTA A TORTOSA


El PRC proposa "candidatures independentistes" per Internet

El Partit Republicà Català (PRC) ha decidit estendre la seva "campanya a favor de teixir una Xarxa d'Ajuntaments per la Independència" a Internet.
Els propers dies es podran veure en diferents mitjans de comunicació digitals uns banners publicitaris a través dels quals totes aquelles persones que vulguin presentar una "candidatura de caràcter independentista en el seu municipi amb l'objectiu de portar al ple de l'Ajuntament una moció a favor de la celebració d'un referèndum d'autodeterminació ho puguin fer mitjançant la sigla del Partit Republicà Català".
El Partit Republicà Català ha presentat aquesta iniciativa perquè considera que "l'actual llei electoral, basada en les llistes tancades i les imposicions ideològiques marcades des de les direccions dels partits coarta la llibertat d'elecció dels ciutadans i posa el llistó molt alt a les formacions polítiques que no disposen d'una maquinària electoral potent, la qual cosa impedeix que entri aire nou a les institucions i afavoreix la manca de transparència en la gestió política.
Tot plegat fa que la gent s'allunyi dels col·legis electorals i es quedi a casa". A més el PRC ha manifestat la seva voluntat que "davant l'exemple de mediocritat i de falta de seriositat que ha tornat a oferir aquests dies la classe política catalana, el Partit Republicà Català fa una crida als ciutadans de Catalunya a participar en aquesta proposta innovadora i a donar la sorpresa el 27 de maig".
La formació liderada per Agustí Soler pronostica que "mentre no hi hagi llistes obertes, el Partit Republicà Català donarà el màxim de facilitats a tots els ciutadans sobiranistes i independentistes perquè puguin presentar-se com a independents en les seves llistes a tot arreu on sigui possible i oferirà les seves sigles a aquells col·lectius i casals organitzats que tinguin interès per ser presents al consistori de la seva població, amb l'única condició que es respectin uns plantejamens polítics mínims. Alhora, la Xarxa d'Ajuntaments per la Independència també pot obrir-se a les candidatures independents".