h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: PER QUÈ NO VOTAR A ERC=PSC-PSOE?

La comedianta tortosina

24.5.07

PER QUÈ NO VOTAR A ERC=PSC-PSOE?


L’actual alcalde de Tortosa, lo Sr. Sabater, ha estat un alcalde anticatalanista, que s’ha negat sistemàticament a onejar la senyera l’onze de setembre, i un alcalde monàrquic, que ha acovidat, l’any de l’aniversari dels 75 anys de la república, a tota una infanta Cristina per a inaugurar l’expo-Ebre.

Això va ser un acte del Sr. Sabater, que ben estudiat era una provocació i una reafirmació de que, un mal anomenat “progressista i d’esquerres”, creu que veritablement hi ha gent que és superior a un altra tan sols per haver nascut a una determinada família.
La llista del PSC a Tortosa no deixa lloc a dubte. I el seu tercer de la llista, l’espanyolista José Martín, tampoc. Una persona que no s’ha dignat en cap moment a intentar parlar la llengua pròpia del país i que sense anar més lluny l’altre dia va desaparèixer del ple quan se va tractar la qüestió d’ajudar a escoles de llengua catalana a la Catalunya Nord.
No es pot arribar acords de programes en esta gent anticatalana i pro monàrquica. Seria com renunciar al nostre país i a la nostra cultura.

Lo diumenge, voteu partit Republicà Català. Natros no pactarem amb los espanyolistes!!!!