h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: SE PRESENTA LA CANDIDATURA DEL PARTIT REPUBLICÀ CATALÀ(RC) A LES MUNICIPALS DE TORTOSA.

La comedianta tortosina

10.5.07

SE PRESENTA LA CANDIDATURA DEL PARTIT REPUBLICÀ CATALÀ(RC) A LES MUNICIPALS DE TORTOSA.Article publicat a la revista EstelLa noticia: Un grup de gent de Tortosa, desenganyats pel projecte independentista de formacions com CIU i ERC, hem presentat candidatura a Tortosa.La llista • Està formada per 10 dones i 11 homens i és la única que està encapçalada per una dona; jo mateixa.

 • Lo ventall d’edat va des dels 21 anys fins als 83 anys,

 • Hi estan representades totes les classes socials, a més de les pedanies i els barris de Tortosa.

 • Una llista, per altra banda, formada majoritàriament per gent apolítica, que no pertany a cap partit, i que han volgut recolzar-me amb lo meu projecte per a intentar traure, a Tortosa, de l’ensopiment i de la mala gestió a la qual ha estat sotmesa durant tants anys.

Ara, podria començar a contar-los-hi lo nostre programa electoral per a Tortosa, que passa inevitablement, pel :

 • Recolzament a la Plataforma en Defensa de l’Ebre i la Nova Cultura de l’Aigua,

 • També els hi podria contar el meu projecte sobre la remodelació del “Parque” Teodoro Gonzalez, que ja fa anys que el tenim completament abandonat i al qual les famílies tortosines no s’atreveixen ni a entrar-hi, per a xalar, un Diumenge qualsevol, gaudint d’este pulmó verd tan important;

 • També els hi podria parlar, del problema de la immigració a Tortosa, i de les possibles solucions que portem “in mente”,

 • De per quins set sous, no promovem la rica cultura tortosina, amb lo seu folklore, la seua jota, lo seu parlar català-Tortosí, etc, etc, en lloc de promoure cultures d’altres països de fora.

I segur, que en els proper dies, los hi parlaré de tot això i molt més.

Però què potser vostès tot això no ho veuen com a sopars de a duro? Ja no ho fan tot això la resta de polítics? Ans de parlar de programa, hem de solucionar lo tema de la política.
De que serveix, que un partit, promete que farà i farà coses, si després quan venen los pactes, lo dia després de les eleccions, tot se queda en aigua de borraines i tan sols se dediquen a repartir-se les cadires?
RC, a Tortosa, és l’únic partit que assegura que en cas d’haver de pactar, no ho farà en cap partit que tingue la seu a Madrid. Que diu que vol SUMAR, que no restar, lo vot soberanista, i que si no ho pot fer, se quedarà tranquil·lament a la oposició treballant per Tortosa amb pactes puntuals.

És l’únic partit que creu amb:

 • Les llistes obertes

 • La limitació dels mandats.

 • També RC i jo, si surto elegida, advocarem per la creació de mecanismes per a sancionar l’incompliment de les promeses electorals.


A Tortosa toca un canvi. Vos demano que mos fésseu confiança.

Núria Menasanch i Martí
Cap de llista del Partit Republicà Català

2 Comments:

 • At 7:14 p. m., Blogger Tirant said…

  Una mescla entre lo tortosinisme de ramón vergés paulí, l'anti-immigració de LePen, amagades sota un nacionalisme català excloent i un pseudo-ecologisme.

   
 • At 3:57 p. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

  tirant,
  això ho has pensat tu tot solet o te ho han dictat, noi?
  La nova raça ària dels antisistema és tan o més efectiva que els antics fitxers feixistes on se fiscalitzava a tothom per vore si era veritablement pur.
  Pur, sense màcula, en l’ecologisme integrista que gasta este personal. D’esquerres fins a la tercera o quarta generació, com a mínim, i en compte de no mesclar-se amb la raça impura. Als jueus ni aigua!
  Pos xiquet, en natros ho tens clar!
  Som gent treballadora que a les sis del matí ja estem voltant per n'esta vida per a guanyar-mos lo pa.
  Salut i república!Visca Catalunya lliure!

   

Publicar un comentario

<< Home