h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: Nou lloc web de l'escriptora Estrella Ramon

La comedianta tortosina

11.12.07

Nou lloc web de l'escriptora Estrella Ramon

Conec a Estrella des de fa molts anys. Vam coincidir a la universitat estudiant psicologia. Aprofito per a encoratjar-la en la seua gran i difícil tasca d'incentivar la lectura infantil.

notícies llibre ebrencs:
L'escriptora tortosina Estrella Ramon estrena nou lloc web, el qual podreu veure clicant el següent vincle http://www.estrellaramon.com/. El lloc web el podrem trobar tant el català com en castellà, per satisfer tots els lectors i públics que l'Estrella té per tot l'Estat. Amb un disseny molt bo, sencill, pràctic i elegant, ens informa d'entrada amb tres elements: una presentació molt acurada i que farà que aquells que no la coneguin vegin tal com és ella, i per aquells que ja la segueixen, dona detalls que fins ara no sabiem. En segon lloc la part més important, el seus llibres. Aquesta vegada, en la pàgina web anterior no ho feina tant, es poden veure les tapes dels seus llibres amb les explicacions de cadascún d'ells, mides, editorial, etc. Molt complerta. Com l'Estrella en gran mesura fa contes per a xiquets, l'element imatge és molt important alhora de després trobar el llibre a les llibreries. I el tercer element, que es c lau en qualsevol pàgina web d'un escriptor i que no tots possen, és la manera de poder contactar amb ella. Tot explicat amb una gràcia i claretat excel·lent, m'atreviria a dir molt de l'Estrella.
Per acabar, la web ens deixa una sorpresa en l'aparat de llibres i que a tots ens fa molt contents. Tots aquells que vulgueu saber-la haureu de visitar-la....