h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: ESGOTAT LO PROJECTE DE NAVEGABILITAT DE L'EBRE

La comedianta tortosina

6.12.07

ESGOTAT LO PROJECTE DE NAVEGABILITAT DE L'EBRE


Pos sí. Jo també ho crec. Ja es van gastar un munt de diners (que no sé qui els va cobrar) per fer navegable el riu i mira l'èxit que ha tingut. Ara passarà tres quarts del mateix.


Article publicat a l'Avui + A prop:
TERRES DE L'EBRE
Tomàs (PDE) assegura que l'estudi de navegabilitat de l'Ebre de la Cambra de Comerç és un projecte 'esgotat'
El portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), Manolo Tomàs, ha assegurat que el projecte de navegabilitat de l'Ebre presentat aquest dimarts per la Cambra de Comerç de Tortosa 'no s'atén a la realitat'
El portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), Manolo Tomàs, ha assegurat que el projecte de navegabilitat de l'Ebre presentat aquest dimarts per la Cambra de Comerç de Tortosa 'no s'atén a la realitat'. Tomàs ha recordat que el projecte és una versió del mateix que ja es va presentar als anys noranta i que ja preveia la construcció de tres assuts per fer electricitat. 'És un projecte esgotat i vell i que planteja més interrogants que solucions', ha manifestat. Amb tot, Tomàs s'ha mostrat preocupat per la defensa que ha fet un organisme com la Cambra de Comerç per un projecte 'de dubtosa viabilitat i utilitat territorial', i que acaba amb la lluita per aconseguir els cabals mediambientals. Pel portaveu de la PDE, l'únic que aconsegueix la construcció d'assuts és 'amagar' que cada cop al riu baixa menys aigua.

1 Comments:

  • At 2:20 p. m., Blogger Robert Bellaubí said…

    Hola Núria,

    Si cada cop baixa menys aigua, cosas evident, s'hauran de prendre mesures, no? i una d'aquestes pot ser aquest projecte, ja que l'important al riu és que hi hagi un caudal continu d'aigua d'una mínims, depenent si es correspont a anys humits o secs, i per à això cal una regulació de l'aigua.

    I per lo de malgastar els diners, no estic d'acord, ja que això són inversions, que falta fan al territori, i que al mateix temps pot ser un complement, a més a més d'una diversificció dels sectors econòmics del territori, o tant que el critiquem, volem dependre del totxo?

     

Publicar un comentario

<< Home