h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: ÈXIT DEL PARTIT REPUBLICÀ CATALÀ

La comedianta tortosina

2.12.07

ÈXIT DEL PARTIT REPUBLICÀ CATALÀ


750.000 persones es manifesten a Barcelona amb la Plataforma pel Dret de Decidir amb una presència destacada de militants i simpatitzants del Partit Republicà Català

La manifestació de l’1-D serà una altra mobilització que passarà a la història, centenars de milers de catalanes i catalans –750.000 segons la Plataforma pel Dret de Decidir) van sortir als carrers de Bacelona, problablement per motius diversos, però bàsicament per una qüestió de dignitat, per dir prou a una Espanya que ens impedeix desenvolupar-nos com a nació i com a societat avançada.
Una manifestació que també va ser un bateig de foc per al nostre partit, per al Partit Republicà Català, i que va superar amb un excel•lent. Les dues mil persones que van integrar el nostre bloc durant gairebé la totalitat de la marxa, el fet que siguéssim un dels sectors de la mobilització més actius, amb crits i consignes en alguns casos imaginatives i en altres contundents i que el nostre rètol (el del toro espanyol abandonat a la carretera pels catalans) fos un dels més fotografiats i filmats durant tot el recorregut ens demostren que cada cop són més les persones que s’apunten al nostre projecte sobiranista, interclassista i transversal. Anem endavant. Adéu Espanya!