h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: LOS TRAIDORS A LA PÀTRIA SE TREUEN LES CARETES

La comedianta tortosina

30.11.07

LOS TRAIDORS A LA PÀTRIA SE TREUEN LES CARETES



Manifestació del 18-F

Pos sí. Tots los mitjans de comunicació bombardejant en contra de la manifestació de demà. Ara acoviden per aquí al S. Montilla, ara al dels sindicalts...etc.
Se llancen missatges com: natros no hi anem perquè no hem estat acovidats (sindicats), natros no hi anem perquè estem al govern (PSC), això se fa perquè estem a tres mesos de les eleccions...etc.
RENFE per la seua banda ha dit que el mateix dia restabliria totes les línees afectades. Això és un intent d’avortar l’èxit de la manifestació i a més a més és una mentida en tota regla. Perquè jo he picat personalment a RENFE per a vore si podia anar en tren a la manifestació i de restablir el funcionament res de res. Transbords i més transbords. Mentides i més mentides.
A ERC li posen bombes al país valencià. Per cert. Lo PP pensa denunciar estos actes de violència? Pensa condemnar-los? Perquè recordo que s’han il·legalitzat un quants partits bascos amb l’excusa de que no han condemnat actes de violència d’ETA. Tot i que jo estic en contra d’il·legalitzar qualsevol partit.
Mentrestant a la Alvarez la salven los bascos i els gallecs a canvi de quartos.
Que els sindicats i los socialistes no tinguen d’excusa al PP (ja que no hi va a la manifestació) per a dir que no van, los ha deixat completament descol·locats. Però no tan sols això. Esta manifestació serà un pols polític dels espanyolistes contra els soberanistes. Perquè senyors, no poden negar que totes les entitats que hi van tenen un caire marcadament catalanista i fins i tot independentista.
Si la manifestació és un fracàs, lo poble català va directament a un pou sense fons, però si la manifestació (com se preveu) torna a ser un èxit, inclús més sonat que el 18-F, lo poble català haurà demostrat que podem anar units contra les agressions al nostre país.
Tots a la manifestació de demà dissabte. Jo hi aniré. I tu????