h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: EL PRESIDENT DEL RC ASSISTIRÀ A L'ASSEMBLEA DE LA PDE, DISSABTE

La comedianta tortosina

14.4.08

EL PRESIDENT DEL RC ASSISTIRÀ A L'ASSEMBLEA DE LA PDE, DISSABTE


Tot i que el diumenge dia 20, RC celebra els 91 anys de la seua creació, el president del partit Republicà Català, Sr. Agustí Soler, ha confirmat la seua assistència a l'assemblea que organitza la Plataforma en Defensa de l'Ebre, del dissabte dia 19 d'Abril a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa.

Esta assistència vol ser un recolzament a la Plataforma i a la gent de les Terres de L'Ebre i un proclamar que al sud de Catalunya no estem sols. Molta gent del pais i de Barcelona està amb natros i és antitransvassista, al contrari de lo que mos vol fer creure el govern català i el tripartit. Ells sí que han volgut enfrentar als territoris, però des del partit Republicà Català estem segurs de que no ho han aconseguit. La gent no és tonta i se'n dona conte perfectament de la situació.

Lo govern tripartit mos ha enganyat i mos ha estafat. RC denuncia la hipòcresia i la falta d'honestedat dels partits que estan al govern, quan feia tan sols una setmana mos demanaven lo vot proclamant que eren antitransvasistes.

1 Comments:

  • At 8:13 p. m., Blogger Ricard said…

    El tripartit cada dia que passa es contradiu. Esquerra fa vergonya aliena de barrajar-se amb aquesta xusma.

     

Publicar un comentario

<< Home