h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: JAUME FORCADELL DEIXA EL CAT.

La comedianta tortosina

15.5.08

JAUME FORCADELL DEIXA EL CAT.

Felicitacions a un altre patriota. Coherència, coherència i coherència. Que és lo que li falta al traïdor ex-alcalde de Tortosa , Sr. Joan Sabaté que ha votat a favor del transvasament d'aigua cap a Barcelona.
JAUME FORCADELL DEIXA
EL CONSORCI D’AIGÜES DE TARRAGONA

Forcadell renuncia al seu càrrec al Consell d’Administració del Consorci d’Aigües de Tarragona per la seva disconformitat amb el projecte d’interconnexió de les xarxes del CAT i d’ATLL.
Ahir dimecres, 14 de maig, Jaume Forcadell va presentar la seva renúncia com a membre del Consell d’Administració del Consorci d’Aigües de Tarragona al Conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar.
Forcadell, que ja havia comunicat la seva decisió al president del Consorci, Daniel Pi, era membre del Consell d’Administració del CAT des del març de l’any 2004 en representació del Departament de Medi Ambient i Habitatge. En la seva carta de renúncia, Forcadell ha reiterat la seva oposició al projecte d’interconnexió de xarxes i ha lamentat el canvi de criteri del Departament davant d’una obra a la que la Generalitat va renunciar l’any 2004.
Forcadell ja va anunciar fa un mes que, si es confirmava el projecte i la seva posició al Consell d’Administració del CAT no li permetia influir per tal d’evitar l’obra, deixaria el càrrec.
D’altra banda Eleuteri Arques, que a la vegada és membre de l’organització local d’ICV Deltebre, també va presentar ahir la seva renúncia com a membre de l’Assemblea General del Consorci d’Aigües de Tarragona pels mateixos motius que Forcadell.
ICV COMUNICACIÓ
terresdelebre@iniciativa.cat

1 Comments:

Publicar un comentario

<< Home