h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: LA PDE DEMANA DIMISSIONS ALS POLÍTICS EBRENCS

La comedianta tortosina

19.5.08

LA PDE DEMANA DIMISSIONS ALS POLÍTICS EBRENCS



Ahir, van viure una gran jornada. Més de 35.000 persones van participar en la manifestació contra el transvasament de l’Ebre a Barcelona.
Un dia esplèndid mos va acompanyar durant tot el recorregut. Pareix que veritablement, l’oratge s’ha ficat de la nostra banda. Va ploure, i en ganes, a les conques internes, però aquí mos va respectar la mani. Potser la Moreneta no vol que es destrueixe lo seu país?
Perquè ahir, mos manifestàvem tots. No tan sols la gent de les Terres de l’Ebre, si no la resta de la gent dels països catalans, que volen que els poders fàctics no destrueixen més el seu territori, que volen que els rius continuen baixant per on baixen i que volen que els polítics se preocupen de la gent del poble, que és qui els vota, i no de salvar les esquenes a les grans empreses que guanyen diners a palades.
No començava a caminar fins un hora després que el cap de la manifestació comencés a circular pels carrers d’Amposta. I darrere del partit Republicà Català, encara hi anava la CHA i moltíssim més gent. En definitiva, tota una lliçó per als que diuen que són els nostres representants.
Durant los manifestos, se va cridar a la coherència dels polítics ebrencs. Se’ls hi va dir que no es podien posar d’esquena al seu territori i, que si els seus partits no recolzaven al moviment antitransvasista lo que havien de fer era plegar. Que les cadires no es podien aguantar a qualsevol preu. Hi estic completament d’acord. Estos dies vorem si han escoltat lo missatge o s’han fet los suecs.
Si no vaig errada, se n’està preparant una de bona. La pròxima, potser mos vorem a Barcelona? Si és així, segur que superem encara més els 35.000 d’Amposta.
DEFENSEM LA TERRA
MORI EL MAL GOVERN!