h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: LO DELEGAT TERRITORIAL NO CONSIDERA NECESSARI REPRESENTAR-MOS.

La comedianta tortosina

16.5.08

LO DELEGAT TERRITORIAL NO CONSIDERA NECESSARI REPRESENTAR-MOS.

Ahir se va posar en evidència que els nostres representants polítics no ho són pas de representants, o al menys no estan interessats a representar-mos en questions tan importants com per exemple el transvasament d'aigua de l'Ebre a Barcelona.
Lo Sr. Lluís Salvador no va trobar prou important assistir a la reunió del CAT on es va votar a favor del transvasament de l'aigua de l'Ebre a Barcelona.
La gent del territori li pot estar ben agraida. Després de fer-li de salvavides al Sr. Carod Rovira quan va vindre a dir-mos a la cara que per molt que plogués el transvasament ja el tenien coll avall, ara s'ha tronat a retratar ben retratadet.
De fet, ja fa dies que el que diu que és el nostre representant territorial a les Terres de l'Ebre, Sr. Lluís Salvador i que l'únic que fa és representar-se a ell mateix i al seu partit (Esquerra), va dir que no assistiria ni a títol personal a la manifestació que està convocada per al 18 de maig, lo pròxim diumenge a Amposta.
A esta manifestació, que es preveu majoritària, segur que hi assistiran molt dels que de ben segur ja seran, a partir d'ara, ex-votans d'Esquerra.