h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES PEL DRET DE DECIDIR

La comedianta tortosina

15.2.07

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES PEL DRET DE DECIDIR





Catalans! No estem sols! Tenim el dret a decidir!

COMUNICAT DE PREMSA DE LA PLATAFORMA PEL DRET DE DECIDIR.
LA PLATAFORMA CELEBRARÀ DIUMENGE UNA RODA DE PREMSA PER COMMEMORAR EL PRIMER ANIVERSARI DE LA MANIFESTACIÓ DEL 18 F I PRESENTAR PÚBLICAMENT LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES PEL DRET DE DECIDIR
Barcelona, Plaça del Rei, 18 de febrer de 2007, 12 hDiumenge vinent es celebrarà el primer aniversari de la gran manifestació del proppassat 18 F durant la qual es va reivindicar que “Som una nació i tenim el dret de decidir”.
Al cap d’un any d’aquella sortida massiva de la societat catalana al carrer, la Plataforma pel Dret de Decidir vol reafirmar-se en els principis que la van inspirar i ratificar que ara més que mai es fa necessària la construcció d’un espai nacional, plural i transversal que treballi pel dret de decidir. Davant la situació política actual, marcada per la possibilitat que el TC falli en contra de l’estatut que fou retallat a Madrid, per les dificultats del seu desplegament i per la manca de propostes i accions del govern català en favor de la reconstrucció nacional, el rol de la societat civil esdevé més important que mai.
La Plataforma pel Dret de Decidir presentarà una campanya de recollida de signatures que reclami, per als Parlaments dels Països Catalans, la capacitat de convocar referèndums. Alhora, la Plataforma continua preparant altres accions com la campanya per la sobirania fiscal i actes en favor del procés de pau al País Basc.
La roda de premsa es durà a terme a la Plaça del Rei, a les 12 h del migdia i està previst que hi siguin presents, entre d’altres: Carme Sansa, Èric Bertran, Montserrat Carulla, Víctor Alexandre, Titot, August Gil Matamala, Fèlix Martí, Màrius Serra, Joel Joan...