h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: DIUMENGE-VII TROFEU DE BALL ESPORTIU CIUTAT DE TORTOSA

La comedianta tortosina

20.2.07

DIUMENGE-VII TROFEU DE BALL ESPORTIU CIUTAT DE TORTOSA


Los amics del ball del ball de saló de Vinallop som una entitat social que promou diferents activitats lúdiques dins de la pedania de Vinallop aplegant majoritàriament gent de la pedania però també d’altres municipis: (Deltebre, Mas de Barberans, Sta. Bàrbara, Tortosa, Roquetes, Aldover i altres).
Més d’una dècada organitzant activitats al voltant del ball de saló, i tenint com a eix central la pedania de Vinallop que és cruïlla de moltes poblacions veïnes.
Los amics del ball de Saló som, sinó la única, sí la entitat més activa d’aquesta pedania.

Lo proper 25 de febrer de 2007, Diumenge, al poliesportiu de TORTOSA, es celebrarà el VII Trofeu Ciutat de TORTOSA, organitzat pels amics del ball de saló Ritme.

A més i dins del marc d’aquesta competició nacional, es celebrarà el III OPEN TERRES DE L´EBRE, els ingressos del qual, es donaran íntegrament per a lluitar contra el càncer infantil. Hi participaran parelles de les nostres terres amb les dues modalitats Standard i Llatí. Este III Open vol servir com a reconeixement a totes les parelles d’aquí que practiquen este esport i que sovint l’han de practicar fora de casa seua.

Este trofeu és l’únic que es celebra a Tortosa en tot l’any, és d’àmbit nacional i aplega més de 300 parelles de tot l’estat espanyol.

Catalunya, com en altres esports, es pionera amb el ball esportiu, estan casi totes les parelles que practiquen aquest esport majoritàriament a Catalunya, a més els campions d’Espanya de les dues modalitats són catalans.

Preu entrada públic 10 €, anticipada a Comercial Suïssa i al propi club 8 € (la venta d'entrades anticipades es limitada).

L'entrada és valida per al tot el dia 25 de Febrer des de les 10 del matí fins les 8 de la tarda.

Durant la competició la Colla Jove de Dolçainers ens delectarà amb una de les seues espectaculars exhibicions.