h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: Afirmen que ERC perd "suports entre els intel·lectuals"

La comedianta tortosina

18.2.07

Afirmen que ERC perd "suports entre els intel·lectuals"

Article publicat al e-noticies

Afirmen que ERC perd "suports entre els intel·lectuals"

Sintes denuncia "l'atac salvatge a persones catalanistes"

El periodista de l'Avui Marçal Sintes ha manifestat, en un article d'opinió a l'esmentat diari, que "amb el temps, Esquerra Republicana ha anat perdent suports entre els opinadors i intel·lectuals del país, fins al punt que, en aquest àmbit de les idees, està força més sola que abans, quan era a l'oposició".
"És el procés invers al que sol passar normalment", explica Sintes, que considera també que la formació liderada per Carod-Rovira "s'ha especialitzat en els últims anys en l'atac salvatge a persones catalanistes. S'hi ha acarnissat molt més que amb els adversaris reals".
"Els dos insults més emprats contra els que s'han negat a dur el carnet tot el dia entre les dents han sigut els que vostès s'imaginen: 'convergent' i 'convergent de merda'", assegura Sintes.
A més, el periodista explica com a anècdota que el 2004 "vaig anar a veure Carod-Rovira al seu despatx del Parlament per expressar-li la meva preocupació pel fet que des d'ERC s'estava fent la vida impossible -per exemple pressionant perquè perdessin les seves tribunes públiques als mèdia- a alguns opinadors i intel·lectuals nacionalistes catalans"."Es tractava de gent important", afirma Sintes, "i amb coses a dir, molt vàlida. Alguns eren votants d'ERC. Encara més: alguns d'ells havien donat suport públic als republicans en les eleccions de l'any anterior. Li vaig demanar que recordés aquell vell lema pujolista del sumar i no restar. Li vaig exposar alguns casos concrets, amb noms i cognoms, i em va respondre que ell no tenia res a veure amb allò". "Em va semblar que entenia el que li estava dient, però res no va canviar". "Perdonin que els atabali amb anècdotes que potser no vénen al cas", s'excusa el periodista, "però en sentir Joan Puigcercós insinuant a la ràdio que Carretero i els seus seguidors no són altra cosa que convergents camuflats no ho he pogut evitar", conclou.

I no els hi cau la cara de vergonya a estos de ERC?
Sabeu que el punt principal del programari del partit és l'independentisme? També ho volen canviar això? Catalunya va en caiguda lliure gràcies a estos vividors que tan sols se preocupen de la minjadora!

1 Comments:

Publicar un comentario

<< Home