h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: DIA DE REFLEXIÓ

La comedianta tortosina

26.5.07

DIA DE REFLEXIÓ



Avui dissabte és dia de reflexió. Tot i que la comedianta tortosina, està superant, de llarg, totes les previsions en lectures i entrades a la seua pàgina, avui no toca fer política i no entraré cap article nou, com també m’estaré de contestar a cap comentari d’altres blocs fins després de les eleccions.
Per demà tan sols demanar-vos que anésseu a votar. Qui no participa del joc democràtic no pot queixar-se després de que les coses no van bé. Ell no ha fet res per canviar-les.
Democràcia, etimologicament parlant, vol dir: PODER DEL POBLE. Potser, la democràcia tot i no ser un sistema perfecte i de ben segur millorable, és lo sistema menys dolent de tots.
Per a tot los que mos voten, lo diumenge a partit de les 20 h. a la sala de ball de Vinallop, hi haurà cava i pica-pica per tothom. Des d’allí seguirem les votacions.
Ahir, com tots els altres dies de campanya vaig haver de treballar, este matí m’he trobat amb un munt de comentaris al bloc, com que avui és dia de reflexió, faig saber a tots, que els publicaré en-son-demà de les eleccions.
Il·lusió i independència per a tots!
Cordialment,
Núria Menasanch i Martí

1 Comments:

  • At 11:34 a. m., Blogger Javi Buera A. said…

    L'abstenció també forma part del joc democràtic...

    I, per això, et pots queixar encara que no hagis votat.

    I que consti que jo ja he votat!!

     

Publicar un comentario

<< Home