h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: ERC VETA L'ENTRADA DE NOUS MILITANTS PER BUROFAX.

La comedianta tortosina

19.11.07

ERC VETA L'ENTRADA DE NOUS MILITANTS PER BUROFAX.

Quina democràcia més ben entesa! A Lopez Bofill tampoc lo deixen entrar, és que tampoc és de la seua corda... Se veu que a Josep Pinyol, ni tan sols li han donat explicacions de perquè no el volen, de totes maneres tots sabem perquè no el vol l'executiva, no?
Cada vegada estic més convençuda que tots estos vividors tenen pres lo partit i que des de dins d'ESQUERRA rc no se podrà aconseguir mai la independència de Catalunya.
noticia publicada a e-noticies:
MALGRAT LA CRIDA D'ARRIBAR A 30.000
ERC veta l'entrada a nous militants per burofax
La direcció d'Esquerra ha rebutjat el reingrés al partit de l'empresari Josep Pinyol, segons ha sabut e-notícies.
Pinyol va ser un militant històric que, a la Conferència Nacional de Manresa celebrada l'any 2000, va presentar una ponència alternativa a la direcció que va estar a punt de guanyar com ha passat ara amb l'esmena d'Uriel Bertran, i que posteriorment es va donar de baixa. Pinyol, que va participar divendres passat en l'acte de presentació de la Crida Nacional a ERC, va rebre el passat 17 de setembre una carta signada per la secretària d'organització, Pilar García-Albiol, en la qual se'l informava que el mateix dia l'executiva nacional havia acordat "no admetre a tràmit la seva sol·licitud d'afiliació". La decisió de la direcció contrasta amb la crida del president del partit, Josep-Lluís Carod-Rovira, a la darrera Conferència Nacional celebrada a Barcelona, de la voluntat d'arribar als 30.000 militants.

2 Comments:

  • At 12:42 p. m., Blogger Adam said…

    a l'igual que la ultra-dreta (la razon, abcm ...), e-bruticies utiliza la demagògia per difamar contra ERC, que pel que sembla li molesta, igual que tu com a ex-militant (crec).

    la militància tarda 3 mesos en fer-se efectiva, i el senyor lòpez-bofill (al qual admiro i he llegit alguns dels seus assajos) no la tenia activa al moment del congrés.

    Diria que a hores d'ara ja tindrà el seu carnet disponible.


    per altra banda el senyor pinyol, com a ex-militant tindrà més problemes en tornar a entrar.

     
  • At 7:46 p. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    Roquet,
    crec sincerament que tens un problema de barreja de conceptes.
    Jo no estic en contra d'Erc com a partit, ni en contra de la majoria de la gent que la voten o hi militen.
    Estic en contra de la executiva i de tots los que no es menejen per ideals si no per la menjadora. Com crec que és lo teu cas.

     

Publicar un comentario

<< Home