h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: Presentació del llibre sobre el Centenari de l'Observatori de l'Ebre

La comedianta tortosina

14.12.07

Presentació del llibre sobre el Centenari de l'Observatori de l'Ebre


presentacions
Observatori de l'Ebre. El passat dimarts 11 de desembre a les 12:30 hores va tindre lloc a la Biblioteca de l'Observatori de l'Ebre la presentació de llibre "Observatori de l'Ebre. Un segle d'història (1904-2004)", obra de Manuel García Doncel, professor emèrit de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Antoni Roca Rossell, professor d’història de la ciència i de la tècnica a la Universitat Politècnica de Catalunya.
Aquest llibre, editat per commemorar el Centenari de l’Observatori de l’Ebre, il·lustra els cent anys d'història d’una Institució poc comú al nostre país per com va ser concebuda, per la peculiaritat i l’abast de les seves línies de treball i per la seva dilatada trajectòria científica. Els autors han estructurat les 310 pàgines del llibre en diferents etapes, definides segons l’obra de cadascun dels científics que han dirigit la Institució. L’edició, amb 1000 exemplars escrits en català i 500 en castellà, ha estat possible gràcies als ajuts concedits pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, i la Província Tarraconense de la Companyia de Jesús.
A més dels autors, a l'acte de presentació hi seran presents la Presidenta del Patronat i Rectora de la Universitat Ramon Llull, Esther Giménez-Salinas, el President de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet i el Director de l'Observatori de l'Ebre, Joan Miquel Torta.