h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: COHERENCIA I DIMISSIONS

La comedianta tortosina

15.4.08

COHERENCIA I DIMISSIONS

Publico lo comentari del sr. Zaera i el comentari a la llista d'ebrencs de la sra. Garcia Celma per a qui pugue interessar. Potser alguns estan pensant fer el mateix? Ja estan fent tard!
"Et felicito pel teu sentit de la coherència. Potser si molts ho fessen com tú, i sobretot els alts càrrecs que deuen el seu sou i el seu estatus a proclamar-se "antitransvassistes", ens sentiriem millor , mes recolzats. Ara al disgust de vore com ens prenen l´unic que ens queda s´uneix vore que els nostres polítics no ens mereixen i que el gran esforç que vam fer quan el PHN i del que ens sentiem tan orgullosos no ha servit per res"
Sra. Garcia Celma
"DEIXO EL PSC
Realment el títol no hauria de ser aquest. No sóc militant del PSC sinó, com saben els amics a qui ho remarco de tant en tant, independent. Però, com que tinc l'etiqueta després d'haver anat a la llista del PSC d'Amposta les passades eleccions municipals, doncs tampoc m'importa que em diguin socialista. Part de raó tenen. Sóc d'esquerres i el socialisme podríem dir que n'és un subconjunt.El fet és que he esperat a veure com reaccionaven les seccions/federacions/agrupacions locals de l'Ebre dels partits que governen Catalunya davant de les propostes de transvasament. Esperava, malgrat pugui ser una mica il·lús que el PSC de Terres de l'Ebre, i el d'Amposta en particular, aixecarien la veu i lluitarien per mantenir la coherència de la mobilització en què van participar anys enrera. Era il·lús però, vaig creure que calia un vot de confiança.Ja sap tothom com han anat les coses. S'està a punt de posar en marxa el projecte per a interconnectar l'Ebre i la xarxa d'Aigües Ter-Llobregat. Diuen que aprofitant la concessió existent. Però, no deixaria de ser un transvasament, d'un nou transvasament, d'una interconnexió a la qual els partits que ens governen s'havien negat. I al País Valencià no els expliquem romanços perquè allò que es veu i que ven entre la gent és que per a Barcelona hi ha aigua i per a València no. És més, això mateix ho hagués plantejat CiU i el PP i ara estaríem cridant i estripant-nos els vestits com fariseus -és així com ens haurien de dir en aquesta situació?-.Amb apreci per la gent del PSC d'Amposta, perquè no és un problema personal sinó de coherència. Sabent que no per voler ser coherent en això vol dir que sigui un exemple de coherència -sóc humà-, ni que tingui raó en els meus plantejaments. I amb el desig que puguin existir a Amposta -i per extensió a les altres poblacions ebrenques- opcions polítiques independents, no dependents de la política dels partits d'abast català o espanyol -entenc que està perdut que els polítics acabin defensant el territori abans que el seu partit-. Per tot això, deixo de col·laborar amb el PSC d'Amposta. Així li he comunicat avui a Toni Espanya, a qui agraeixo haver-me donat l'oportunitat de col·laborar-hi. Espero però, continuar d'alguna o altra manera relacionat amb la política local. Almenys col·laborant ho penso fer, amb qui calgui, sempre que sigui en benefici de la ciutat."
Sr. Zaera