h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: MONTILLA HA VIST QUE SE'LS HI DESTAPAVA LA MENTIRA

La comedianta tortosina

14.5.08

MONTILLA HA VIST QUE SE'LS HI DESTAPAVA LA MENTIRA

E.Notícies
JUST UN DIA DESPRÉS
Montilla rectifica Baltasar sobre omplir les piscines

Montilla rectifica Baltasar
El president de la Generalitat, José Montilla, ha reiterat la prohibició d'omplir piscines 24 hores després que el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, anunciés durant la roda de premsa de Govern que "el proper divendres, un cop actualitzat el decret de sequera, se superarà la fase d'excepcionalitat 2 i es passarà a la 1 i, per tant, s'aixecaran les restriccions previstes, com és la prohibició de regar jardins o d'omplir piscines", accions que estan penades amb multes de fins a 3.000 euros.
Montilla, durant una visita a la zona franca, ha assegurat que "el que puc anunciar que farà el Govern és estudiar el decret de sequera. És obvi que té poc sentit aixecar determinades mesures quan igual, si no plou, dintre de tres setmanes es tenen que tornar a posar en marxa".
D'altra banda, l'Ajuntament de Tarragona ha comunicat a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) que no deixarà que cap més vaixell s'endugui aigua dels seus pous per abastir Barcelona i l'àrea metropolitana si divendres determina que l'estat d'excepcionalitat per la sequera ja no és tan greu.