h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: 2ª Edició del llibre ELLES. La resta de la nostra història.

La comedianta tortosina

15.4.13

2ª Edició del llibre ELLES. La resta de la nostra història.

En aquesta extensa crònica de la vida de tres dones durant els anys de la República i la Guerra Civil, entre Tarragona, Tortosa i el Perelló, en estaments diferents, amb vides i destins ben diferents, Núria Menasanch i Martí, ens endinsa en el món femení de la Catalunya del sud, on les dones texeixen un univers propi i riquíssim, ancestral.

I més en una parla, l'ebrenca, antiga, fronterera, que ens diu de mescla de cultures, de vells esplendors, i que és encara ben viva i activa.
 
Benvolguts/des,
vos informo de que este Sant Jordi torna ha estar a la venda la novel·la històrica ELLES, basada en la història real de les iaies dels meus fills.
Lo llibre està a la venda a les llibreries de Tortosa, i el Perelló, al preu de 30 €, estaré firmant dedicatòries lo mateix dia de Sant Jordi. Si el voleu aconseguir i sou de fora, vol puc fer arribar contrareembols, amb la dedicatòria que vulgueu, a l'adreça que m'indiquesseu. L'enviament és gratuït.
Advertir-vos que les històries de les tres protagonistes, Maria, Conxita i Cinta, estan ambientades en tres poblacions diferents: Tarragona, Tortosa i El Perelló, respectivament. La història de Tarragona és la única que està escrita en català estandard, les demés ho estan en dialectal. El període històric va de 1931 a 1941. 2ª República i Guerra Civil.
Una abraçada ben forta,
Núria Menasanch i Martí
Los missatges que m'envieu amb la vostra adreça, no seran publicats en este bloc.