h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: Botifarrada independentista a can Feliu, el Día de la Hispanidad, 12 d'Octubre

La comedianta tortosina

11.10.07

Botifarrada independentista a can Feliu, el Día de la Hispanidad, 12 d'Octubre



Pol Vives
Benvolguts Ciutadans/es,
Ens complau comunicar-vos que aquest divendres dia 12 d’Octubre ( “día de la Hispanidad”), el Partit Republicà Català ha volgut aprofitar una jornada festiva per a fer un acte popular en el que, després de la presentació del cap de llista per Barcelona del Partit Republicà Català (RC) a les Eleccions Generals espanyoles, es presentaran els candidats 2, 3 i 4 de la circumscripció de Barcelona i seguidament, es realitzarà una botifarrada popular. Una botifarrada a la Hispanitat !
La presentació tindrà lloc el proper dia 12 d’Octubre a les 12:00 del migdia a la Masia Can Feliu de Sant Quirze del Vallès.
L’acte també comptarà amb la presència del President del Partit , Agustí Soler, i del Secretari General, Carles Bonaventura, que exposaran els motius pels quals el nostre partit, un partit independentista, es presenta a una contesa electoral espanyola.
El cost de la botifarrada, composta de pa amb tomàquet i embotit, botifarra amb mongetes, unes postres de crema catalana, vi ( Priorat ), aigua i cafès, serà de 17 € ( el pagament es realitzarà “in situ” ).
Per a qualsevol informació o aclariment podeu contactar amb Núria Vilà, Responsable de Comunicació i Imatge del Partit Republicà Català (RC) al telèfon 678166522 o al correu electrònic comunicacio@partitrepublicacatala.cat
Us hi esperem!!!!