h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: CAMPANYA DEL RC: ADÉU ESPANYA!

La comedianta tortosina

25.10.07

CAMPANYA DEL RC: ADÉU ESPANYA!

El mes de març del 2008 se celebraran les eleccions a les Corts Espanyoles. Aquests comicis no són els nostres. No són les eleccions ni del Partit Republicà Català ni de l’independentisme català. Però en una jornada com aquesta no ens podem quedar a casa. No podem permetre que l’única versió que rebin els espanyols dels polítics catalans sigui la que els oferiran els partits parlamentaris de casa nostra.
Cal que aquells que ni ens sentim espanyols ni en volem ser, aquells que no tenim cap intenció d’anar a Madrid a gestionar Espanya, aquells que no tenim cap interès que Espanya ni ens entengui ni ens accepti, fem un acte de valentia i anem a la seva capital, si els vots dels catalans ens donen la força necessària per fer-ho, a dir als espanyols que ja n’hi ha prou.
Que amb 300 anys d’ocupació, amb 300 anys de persecució contra els nostres senyals d’identitat, amb 300 anys d’intent de genocidi lingüístic i cultural, amb 300 anys d’espoli econòmic premeditat i sistemàtic, amb 300 anys de viure a costa dels diners i de la riquesa que generem els catalans, amb 300 anys de guerres, de cops d’estat, de prohibicions, de repressió, d’exilis, d’empresonaments, de tortures, d’afusellaments, de lleis que ens neguen drets fonamentals bàsics, amb 300 anys del que ells anomenen “convivència” ja n’hem tingut prou.
Volem ser amos del nostre destí, volen ser presents a la Unió Europea com a catalans, volem gestionar els nostres propis recursos i invertir en benefici de la gent de Catalunya la riquesa que generem, volem elaborar les nostres pròpies lleis, volem tenir la nostra pròpia Constitució, volem tenir seleccions esportives pròpies sense haver de demanar permís a ningú, volem decidir les destinacions dels avions que surten dels nostres aeroports, volem uns trens que no s’espatllin i que arribin a l’hora, volem uns serveis i unes infraestrucutres de país de primera, volem que els nostres fills se sentin orgullosos de ser catalans i volem viure en català a casa nostra amb plena naturalitat.
Tot això no és possible fer-ho amb Espanya i els ho hem de dir. El pròxim mes de març el Partit Republicà Català, amb els vots de milers de catalans al darrere, ha d’anar a Madrid a dir als senyor i senyores diputats i senadors Adéu Espanya!