h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: CAROD: UN BON BUSCADOR DE BOLETS

La comedianta tortosina

25.10.07

CAROD: UN BON BUSCADOR DE BOLETS




Cada vegada estic més convençuda de que el Sr. Carod seria un bon buscador de rovellons, d’estos tan bons que trobem al Port. Segur que tot i la mala temporada ell sabria trobar-ne. Perquè si no, com s’esplica que ahir, en la entrevista que li van fer a TV3, pogués trobar tants independentistes dins dels socialistes, IC, CiU i diria que fins i tot lo PP?
L’explicació a la pregunta reiterada de per què, tot i que han baixat en vots i ho estan fent en caiguda lliure i en canvi l’independentisme a Catalunya ha pujat fins al quasi el 40%, Carod la va saber torbar dient que a tots estos partits que he nombrat abans, també n’hi havia d’independentistes! No creu que seria més fàcil trobar-los en partits que veritablement s’autoanomenen independentistes? Ex: RC, UNC...etc. Partits que per altra banda estan experimentant un augment considerable tant en militants com en nombre de votants? Si el Sr. Carod no s’atreveix ni a anomenar-los, la pròxima patacada que se fumarà a les pròximes eleccions generals, està més que garantida.
Si el Sr. Carod té la gran habilitat de trobar independentistes en estes formacions polítiques, que no faria amb un bon cistell pels ports de Tortosa?

Núria Menasanch i Martí