h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: DEMÀ A ERC PODEN CANVIAR MOLTES COSES

La comedianta tortosina

19.10.07

DEMÀ A ERC PODEN CANVIAR MOLTES COSES

Demà Reagrupament.cat pot donar la campanada, tot i que és difícil perquè el poder és molt llepol i Carod i Puigcercós no volen soltar el caramel així com així. Des d'aquí desitjar molta sort a Reagrupament.cat. Visca Catalunya. Fora Botiflers!

8 Comments:

  • At 2:24 p. m., Blogger Unknown said…

    Molt bons dies tinguis Núria.
    En la teva darrera frase dius "Fora botiflers". Per la qual cosa, voldria fer un comentari segons quin sigui el destinatari de la frase. Suposo que va dirigira a la actual direcció d'Esquerra. Es així?

    Una fraternal abraçada

     
  • At 3:08 p. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    Poz...i
    Salutacions cordials

     
  • At 10:03 p. m., Blogger PETATS A ULTRANÇA said…

    Ha guanyat el sector montillista.

     
  • At 11:16 p. m., Blogger Unknown said…

    Segons la Enciclopèdia Catalana, un dels significats de la paraula botifler diu "dit de qui col.labora amb els enemics del seu país". En períodes de guerra o dictadura la frase "fora botiflers " la trobo molt encertada i justa, però en temps de pau i dins a Europa en un regim de democràcia parlamentaria i de llibertat d'expressió, veig que la frase quasi no deixa espai a la tolerància ni al diàleg amb altres formes de pensar. Diria que aquesta frase be a dir que els qui no siguin o no pensin com nosaltres no poden viure aquí.

    Un beset Núria

     
  • At 4:18 p. m., Blogger Unknown said…

    Sí, és el problema que la violència verbal també és violència i hi ha qui no pot ser independentista sense pensar que altres ho som però, amb una altra forma de pensar. I per cert, com ja he observat altres cops, per ser que Núria no milites ja a ERC veig que et preocupes molt del que facin, cosa poc coherent penso.

     
  • At 4:32 p. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    Manel,
    igual que tu te preocupes de TV3 i veus fantasmes allí a on no n´hi han sense treballar-hi.
    La Julia Otero (sociata) en temps de conveniencia portava un programa que durava tota la tarda. I allavons los socialistes no dieu res de res.

     
  • At 4:41 p. m., Blogger Unknown said…

    Escolta, t'equivoques de cap a cap. Jo em preocupo de TV 3? Especifica i potser podrem debatre. Quant a la Júlia Otero, a mi m'agrada com professional. Algun problema?

    Em sembla una actitud molt sectària la teva. Intentes desqualificar la meva opinió per haver anat en una llista electoral del PSC? Saps que anava com independent? Saps que era una llista municipal? Saps que jo he votat ERC -a les darreres municipals no, evidentment-?

    Podries intentar argumentar-ho d'una altra manera. Jo no sóc "sociata" encara que hi col·labori en l'àmbit municipal d'Amposta -mira si especifico el context-. No tinc res contra els "sociates" si no és discrepar o coincidir en plantejaments, igual que amb ERC, amb CiU o amb el mateix PP. Aquesta és la idea que tinc de fer política, cercar coincidències i debatre la discrepància, no apuntar amb el dit com botiflers els que plantegen les coses de manera diferent.

     
  • At 6:55 p. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    Manel,
    accepta per favor les meues disculpes. Sí m'hai equivocat de mig a mig. I és que he intentat respondre al bloc de la Via Augusta sobre el tema de TV3 i m'hai equivocat de nom.
    Per cert, ja que hi estem ficats. He intentat entrar al bloc de politica per ficar-hi comentaris i no m'hai aclarit. No és que no hi vulgue entrar. és que no me'n surto. Ja sé que sempre m'envies correus però xiquet! Les meues limitacions en lo tema d'internet són moltes. Ja mediras alguna cosa.

     

Publicar un comentario

<< Home