h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: Visca la llibertat d'opinió dins de Erc i el seu assemblearisme!

La comedianta tortosina

3.10.07

Visca la llibertat d'opinió dins de Erc i el seu assemblearisme!

I jo me pregunto. Per a què ham de pagar tants parlamentaris si de fet tots han de votar lo que diu lo partit i no se'n poden surtir del carril de cap de les maneres? Que li donen a un la representació de tots i no cal pagar tants sous!

Art publicat a E-noticies

ERC multa Bertran per no votar contra cremar fotos

Bertran, amb Huguet i Vendrell, al ParlamentEsquerra Republicana de Catalunya, partit que lidera Josep-Lluís Carod-Rovira, ha multat amb 600 euros el diputat del partit al Parlament Uriel Bertran per no votar contra de la crema de fotos del Rei Joan Carles. Els diputats d'Esquerra Republicana van votar a favor d'una resolució al Parlament que fa "una crida a respectar els símbols institucionals" després dels diferents episodis de les cremes de fotos dels Reis.La proposta, que es va presentar durant el debat de política general, va estar votada per tots els parlamentaris republicans -inclòs el portaveu de les JERC, Pere Aragonès-, però no en canvi pel líder del corrent crític Esquerra Independentista, Uriel Bertran, que es Va absentar de l'hemicicle en aquell moment. A causa d'aquest fet el partit ha multat el diputat crític amb 600 euros per no votar en el mateix sentit que els altres diputats republicans.