h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: Carretero guanya al casal més important d'Esquerra

La comedianta tortosina

30.9.07

Carretero guanya al casal més important d'Esquerra


UI...... Carod, Puigcercós i companyia los deuen tindre ficats al coll...

Artícle publicat a e-notícies

La ponència de Reagrupament.Cat ha guanyat al casal de l'Eixample de Barcelona, la secció local més important d'Esquerra, segons ha sabut e-notícies.

L'esmena a la totalitat a la ponència oficial, a càrrec de Joan Ridao, ha tret un 71% dels vots amb 43 vots a favor, 11 en contra i sis en blanc.

La ponència, que porta per títol,“Redreçar l’estratègia per rellançar l’independentisme”, ha guanyat de moment en 12 assemblees locals: Badalona (Barcelonès), Sant Cugat, Castellar del Vallès i Matadepera (Vallès Occidental), Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat), Roses (Alt Empordà), Torredembarra i la Secuita (Tarragonès), Almoster (Baix Camp), Bellver de Cerdanya i Puigcerdà (Cerdanya).

A Sabadell i a Argentona es van registrar empats entre vots a favor i en contra de l’esmena, i a localitats com Manresa, Lleida, Vic, Blanes, Granollers, Cornellà i el districte de Gràcia de Barcelona l’esmena a la totalitat ha obtingut percentatges entre el 25 % i el 45% dels vots. Al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, l’assemblea vas aprovar un seguit d’esmenes parcials que recullen bona part de l’esmena a la totalitat d’RCat. Fins al moment, RCat té constància de la celebració de 23 assemblees locals arreu del país.