h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: Tots amb el Partit Republicà Català a la manifestació del dissabte 1 de desembre.

La comedianta tortosina

27.11.07

Tots amb el Partit Republicà Català a la manifestació del dissabte 1 de desembre.


Tots amb el Partit Republicà Català a la manifestació del
dissabte 1 de desembre de la Plataforma pel Dret de Decidir
El Partit Republicà Català (RC) convoca tots els seus militants i simpatitzants a participar massivament en la manifestació que el proper dissabte 1 de desembre es farà a Barcelona convocada per la Plataforma pel Dret de Decidir sota el lema “Som una nació i diem prou! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures”.
En aquesta mobilització el Partit Republicà Català hi participarà formant un bloc propi encapçalat per una pancarta amb el lema “Adéu Espanya!”. Just per això és molt important que hi hagi el màxim de participació de la nostra gent, ja que hi haurà material per repartir: fulls volants, adhesius, etc. També us demanem que porteu senyeres i estelades, ja que és molt necessari remarcar el caràcter sobiranista de la marxa.
El lloc i hora de trobada del nostre partit serà al mig de la plaça Urquinaona a les 4 de la tarda. Es prega puntualitat.
No hi falteu!
Josep Boix
Secretaria d’Organització i Finances
Consell Executiu Nacional
Barcelona, 27 de novembre del 2007
http://www.partitrepublicacatala.cat/