h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: CAROD SE MANIFESTA A FAVOR DELS TRANSVASAMENTS

La comedianta tortosina

2.4.08

CAROD SE MANIFESTA A FAVOR DELS TRANSVASAMENTS

Avuí el sinyor Carod Rovira, en una entrevista, s'ha manifestat a favor de que els transvasaments se puguen fer a través d'una aprovació al parlament de Catalunya.
Això, juntament amb la sospita de que ERC al govern de la Generalitat estava assabentada dels plans de transvasaments que ja sonaven al novembre i que, com los altres partits (PSC i ICV), van decidir amagar fins després de les eleccions i el convenciment de que sense el suport d'ERC al govern transvasista, este atentat al territori no es portaria a terme, me fa declarar també transvasista a ERC.
Tot i així, lo meu reconeixement a la gent d'ERC de les Terres de l'Ebre que tot i que el seu partit se manifesta transvasista, són los únics del tripartit que s'han manifestat en contra del transvasament i a favor de la Plataforma en Defensa de l'Ebre.
Tot lo contrari de l'alcalde de Tortosa, el senyor Ferran Bel, que està "desaparecido en combate" mentre altres alcaldes de Lleida s'estan manifestan en massa en contra dels transvasaments.
Núria Menasanch i Martí