h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: DECLARO “NON GRAT” LO PROGRAMA ÀGORA DE TV3

La comedianta tortosina

1.4.08

DECLARO “NON GRAT” LO PROGRAMA ÀGORA DE TV3


Quina infàmia! Quina falta de rigor periodístic vam poguer presenciar ahir a la nit al programa Àgora de TV3!
Lo mateix plantejament de debat estava ja viciat. Quatre contertulians protransvasistes contra ta sols un antitransvasista. Algú ha contat los minuts que va poguer parlar lo Sr. Manolo Tomàs i los minuts que els hi van aconseguir a cada un dels altres contertulians?
A sobre, quan la gent escrivia missatges i picava per telèfon, tot i dir que la gent de Lleida i de les Terres de l’Ebre, estava picant en massa, tan sols treien comentaris de l’àrea metropolitana de Barcelona. Si fins hi tot se van tindre de justificar públicament davant de la insistència de la pregunta del perquè allí no hi havia cap representant del Segre!
Tot i així, les meues felicitacions al Sr. Manolo Tomàs perquè amb lo poc que el van deixar parlar va dir molt i molt ben dit. Telegràfic (perquè no li quedava més remei), extensiu (perquè va tocar tots los punt que s’havien de tocar) i explícit (perquè ho va dir de manera entenedora per a que la gent ho entengués).
TV3 ja s’ha quadrat i ja ha posat en marxa tot lo seu dispositiu mediàtic a favor del transvasament. Los matins del Cuni, tan sols tenen acovidats transvasistes. Lo mateix Cuni se declara defensor dels transvasaments i proclamen que el país necessita solidaritat quan de fet, la falta de solidaritat de Barcelona i la seua àrea metropolitana envers la resta del territori sempre ha estat nul.
Però això és culpa de la gent que viu allí enxubats com a sardines i que frisa per sortir-se’n de la presó dels gratacels a la més mínima oportunitat? O és culpa dels que manen que han fet durant anys i anys una mala planificació de Catalunya tan demogràfica com econòmica? A on són les responsabilitats?
Per Núria Menasanch i Martí

1 Comments:

Publicar un comentario

<< Home