h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: GOVERN TRANSVASISTA, COMPLETAMENT UNIT

La comedianta tortosina

2.4.08

GOVERN TRANSVASISTA, COMPLETAMENT UNIT

Així se desprén de la roda de premsa que el conseller Nadal va donar en referència al transvasament de l'Ebre. La foto que avuí sortia al telenoticies amb Montilla, Carod i Saura no portava a cap dubte sobre esta afirmació.
Celebro que la gent de ERC a les Terres de l'Ebre s'haigue posicionat en contra del transvasament (al contrari que ICV i PSC, a les Terres de l'Ebre, que si diuen alguna cosa ho fan en la boca menuda i sense fer cap declaració formal i en alguns casos se manifesten completament a favor del transvasament) però, no és una mica esquizofrènica esta situació d'ERC?
Per què no demanen als alts dirigents dels seu partit que es posionen clarament contra el transvasament? El Sr. Paco Gas o el Sr Gervasi Aspa, no poden estar dient blanc mentre els altres: Carod, Benach...etc diuen negre. Perquè a la fi, sense ERC, Montilla i Cia no podrien governar este país i això tothom qui sapigue fer números ho pot saber de seguida. Sense el suport d'ERC a un govern transvasista, no tindriem ara l'amenaça de perdre el delta a mans de l'àrea metropolitana de Barcelona. I quants vots no guanyaria ERC si forcés al govern de la Generalitat a derogar este transvasament o en lo seu defecte a que pleguessen d'una vegada per totes per mal gestors!
Per Núria Menasanch i Martí