h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: ESQUERRA CALLA AL GOVERN MALGRAT ANAR A LA MANI

La comedianta tortosina

29.4.08

ESQUERRA CALLA AL GOVERN MALGRAT ANAR A LA MANI

E-NOTÍCIES
"ELS CONSELLERS SÓN COHERENTS"
ERC calla al Govern malgrat anar a la manifestació

Benach, Carod i Llansana, al Consell Nacional d'Esquerra
El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, ha explicat que cap dels consellers d'Esquerra s'han mostrat contrari al transvasament de l'Ebre durant la reunió del Govern, malgrat el darrer consell va reafirmar el Compromís per l'Ebre sigant pel 2003 i va aprovar la seva presència a la propera manifestació en contra del transvasament.
Preguntat al respecte, Castells ha dit que "tots els consellers són coherents amb la seva condició de consellers, de membres d'un govern, que donen suport, com no podia ser d'una altra manera, al que s'està fent".
El consell nacional d'ERC del passat dissabte va proposar ampliar el traçat de conducció d'aigua de l'Ebre fins a l'àrea de Barcelona per a unir-la amb la dessalinitzadora de Cunit i que sigui bidireccional, mentre que la Generalitat ja havia pactat amb el Govern central perllongar en una sola direcció el minitrasvasament de l'Ebre fins a Olérdola (Barcelona), per a connectar amb la conca Ter-Llobregat.
Però què es pensen estos d'esquerra? Que aquí al sud estem tan atrassats que no mo'n enterem de res del que fan a Barcelona?