h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: Crida als independentistes a "sortir de l'armari"

La comedianta tortosina

5.3.07

Crida als independentistes a "sortir de l'armari"

Joel Joan i altres actors, a la manifestació del 18 de febrer.

Hi estic completament d'acord amb Joel Joan. Però encar hi afeigiria una altra cosa quan diu lo de CIU. I ELS DE ERC TAMBÉ! I és que els sous són los sous...

art.publicat a e-noticies
L'actor Joel Joan, membre de la plataforma Sobirania i Progrés, afirma en una entrevista a l'Avui que "volem un Estat. I el volem d'aquí a deu o quinze anys.
No tenim cap més manera d'avançar. Catalunya és a punt d'entrar en un col·lapse. D'aquí a poc ja no seran quatre dies de caos a Renfe, sinó que la qüestió de la immigració serà galopant i l'educació s'ha de revisar de dalt a baix.
No volem un país d'hotels on els rics vinguin a passar les vacances, sinó un país ric d'idees i de talent".L'actor afirma també que "la independència és inassumible d'un dia per l'altre. És un procés llarg, individual i psicològic.
Es tracta d'anar sortint de l'armari. És el que hem anat fent els independentistes al llarg de les nostres vides" i que en queden "molts" d'independistes a l'armari. "I ho saben, i se'n fan creus. No s'ho volen creure. Parlo fins i tot de gent del PP.
Perquè els convergents ja ho saben, que són independentistes, però el sou els bloqueja. El procés serà llarg i no ha de causar cap frustració. Ara hem de poder convocar referèndums per decidir si volem tenir autobusos blaus o vermells, si volem ser catalans o espanyols. El referèndum és una eina de la democràcia tan bàsica com ho és menjar per a l'organisme. És tan demencial que no tinguem aquesta eina!"