h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: Carod: No m’importa tant lo partit com lo país.

La comedianta tortosina

1.6.07

Carod: No m’importa tant lo partit com lo país.



“Total lo partit tan sols està des de 1931 i Catalunya ja existia abans.” Així de contundent ha estat Carod en les seues declaracions als matins de tv3.
També el president d’ERC, ha deixat la porta oberta a marxar, a tots aquells militants d’ERC que segons ell, no volen a Montilla president de la Generalitat pels seus orígens, quasi bé acusant-los de xenòfobs i ha dit que potser ara s’ha de recular una mica (referint-se al retrocés en vots) per a que entre un altre tipus de gent a ERC.
Pos jo li dic al sinyor Carod, que si la gent està cremada amb la cúpula de ERC, no és pels orígens del president Montilla, sinó pel espanyolisme pur i dur del president de la Generalitat de Catalunya, i pel seguidisme que hi fa ERC a este espanyolisme. La fira de Frankfurt, les senyeres retirades, l’estatutet al qual el vam obligar les bases a dir que NO, la tercera hora de Castellà, la invasió de competències, acceptar el pressupost del rei...etc, etc. No, els orígens sinyor Carod. Les actuacions! Les actuacions, que recolzen vostès des de fa temps i que no fan bandera de l’independentisme ni del país.
Perquè han perdut completament de vista les idees independentistes que promulgaven des d’este partit al que ara vostès volen canviar o rebutjar i que el sacrifici del catalanisme polític, envers el progressisme i les polítiques d’esquerres, és inútil davant una gent (los socialistes) que es diuen d’esquerres però que fan una política de dretes amagada d’espanyolisme pur i dur.
Ja fa temps que Carod vol canviar lo procés assembleari dins ERC, suposo que també vol canviar l’independentisme com a punt més important del seu ideari.
I jo me pregunto, si Carod vol canviar tantes coses dins d’ERC: Renovar les seues bases foten fora als que no pensen com ell(cas de Vic), canviar el procés assembleari, canviar l’independentisme com a punt central transformant-lo en pluja fina, pactar sigue com sigue per obtenir lo poder,etc, etc.
Perquè no és ell el que se’n va del partit i en fa un de nou?
Potser així, la gent veritablement independentista, seran menys, però podran treballar per Catalunya amb més llibertat i tranquilitat.