h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: Redrecar l'estratègia per rellançar l'independentisme

La comedianta tortosina

19.9.07

Redrecar l'estratègia per rellançar l'independentisme

"Les intencions són bones, però els que manen dins d'ERC estan molt ben agafadest a la mam..."
Article penjat a la pag. web de reagrupament.cat
"Reagrupament.Cat presenta el text de l’esmena a la totalitat i ponència alternativa per a la Conferència Nacional d’ERC que tindrà lloc el proper dia 20 d’octubre. El document ha estat redactat per la Comissió d’Estratègia d’RCat, formada per més de quaranta militants d’ERC adherits a RCat.
A diferència de la ponència redactada per la comissió nomenada per la direcció d’ERC, la ponència alternativa d’RCat parteix de l’anàlisi de la situació política actual al nostre país, per proposar un procés per aconseguir una majoria social per a la independència aglutinada al voltant d’una ERC majoritària. RCat proposa recuperar l’eix nacional com el prioritari en l’acció política d’ERC, s’oposa a la continuïtat del partit al govern de la Generalitat de Catalunya si no es modifiquen d’arrel les bases del pacte i vol que ERC lideri una Candidatura de Dignitat Nacional, que compti amb el suport de les organitzacions socials que defensen el dret a decidir de la societat catalana.
RCat planteja una canvi de rumb estratègic per construir un partit que, de manera desacomplexada, vulgui ser el primer partit del nostre país. Per fer-ho possible, el pas inicial serà l’aprovació, per part de la militància d’ERC, de la ponència alternativa d’RCat.
RCat destaca la transcendència de la Conferència Nacional d’ERC per al futur del partit i de l’independentisme català, i fa una crida a la militància d’ERC a participar-hi i a donar suport a la ponència alternativa, en tant que veritable full de ruta cap a la independència."

2 Comments:

  • At 7:51 a. m., Blogger Unknown said…

    Però, tu no eres militant del RC ara?

     
  • At 11:45 a. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    Manel,
    sí, soc militant de RC i ho penso seguir sent durant molt de temps.
    Però això no trau que recolze tot moviment independentista. De fet, RC que és un partit transversal format per gent que ha pogut pretànyer a altres formacions polítiques (CiU, Erc), vol aglutinar a tota la gent que creu veritablement en la independència de Catalunya.
    Esta bona gent de reagrupament, tot i que no crec que se'n surten, perquè com dic los que manen dins del seu partit estan molt ben agafadets a la mamella, ho estan intentant des de dins. Quan se'n donen conte que des de dins no els dixaran fer res, potser voran que la millor opció és unir-se a RC, on tenen les portes obertes per a treballar units per un pais lliure.

     

Publicar un comentario

<< Home