h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: RC CREA LA SECCIÓ LOCAL A REUS.

La comedianta tortosina

24.9.07

RC CREA LA SECCIÓ LOCAL A REUS.



Lo passat dijous dia 20 de setembre, se va celebrar l’acte de creació de la local del partit Republicà Català, amb la presència del president del partit, Sinyor Agustí Soler i el president de la secció local a Reus, sinyor Manel Fort.
Indiscutiblement, RC avança, i es presentarà com a única alternativa veritablement independentista a les pròximes eleccions generals on de ben segur, lo sinyor Manel Fort encapçalarà la llista per la demarcació de Tarragona.

4 Comments:

  • At 4:49 p. m., Blogger emigdi said…

    És tan ridícul escriure paraules com "Sinyor". Els parlants de les llengües normalitzades no perden el temps amb les bajaneries vostres. Patètica!!!

     
  • At 5:13 p. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    Emigdi,
    Lo que sí que és patètic és la gent com tu que se les dona de intel•lectual i que se’n donen vergonya del parlar dels seus iaios.
    Encara me’n recordo quan me vas dir que el “lo” no estava ben escrit. Mira, t’aconsellaria que deixesses de fer el ridícul i valoresses més lo que tens a casa perquè ningú ho farà per tu.
    Atentament,
    Núria

     
  • At 11:11 p. m., Blogger poemes i lletres said…

    Et pots posar el "lo" on et capigui. És autènticament ridícul el que fas. Intel·lectual, sóc de Campredó, un poble que ni ens ho deixen ser. Poblerí fins a la medula, i defensor de la llengua dels iaios, dels pares i dels fills, no de la manera en què tu la destrosses. No ho fa ningú més.Andossiau.

     
  • At 9:30 a. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    Emigdi,
    Veig que ja fa temps que estàs perdent los papers. Ja fa temps que et dixo passar els insults cap a la meua persona perquè considerava que (encara que estaves equivocat), la teua intenció vers la llengua era bona. Però ja he dit prou.
    Si no t’agrada com escric, és tan senzill com no llegir-me. Per favor, no cal que entres al meu bloc a insultar i a proclamar-te defensor de no sé que. Jo no teu hai demanat i per molt que m’insultes no penso canviar la manera d’escriure.
    La llengua és una cosa viva. Al principi, paraules com alcalde, no eren admeses i després han hagut d’acceptar-les, perquè la gent les continuava dient.
    Molta gent de fora, està encantada amb lo nostre parlar. De fet, diuen que és parla molt millor el català per estes terres que per les barcelones. Lo que passa és que sempre hi ha gent com tu que renega de lo de dins i solta paraules com “bajanades” i coses per l’estil.
    RC és un partit on me sento molt agust. Jo ja sé que tu continues pensant que Esquerra és la panacea de Catalunya. Suposo que has tancat los ulls quan has vist les seues campanyes a les municipals de Deltebre i Tortosa. Emigdi, “aspavilar, aixoregem, “ no et deuen agradar gaire, no? En canvi no t’hai sentit obrir la boca en contra. En fi, hi ha lo que hi ha i de a on no n’hi ha no se’n pot traure.
    Salutacions no tan cordials.

     

Publicar un comentario

<< Home