h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: ALS TRANSVASISTES D'ERC SE'LS HI ACABEN LOS ARGUMENTS PER A CONTINUAR A LA CADIRA.

La comedianta tortosina

8.5.08

ALS TRANSVASISTES D'ERC SE'LS HI ACABEN LOS ARGUMENTS PER A CONTINUAR A LA CADIRA.


Ara resulta que una xica que és socialista, però coherent en ella mateixa, va i dimiteix.

Los esquerrans de les Terres de l'Ebre encara estan en la boca oberta i sense poguer reaccionar.

Tot lo seu discurs, que es tenien tan ben estudiadet des de l'última reunió que van fer, que va sobre que continuen a les cadires perquè si no, serien immediatament ocupades pels socialistes transvasistes, tot este discurs, se'ls hi en va en orris.

El Sr. Salvador, té menys d'allonces que una dona del partit, als que ells diuen que és l'únic transvasista, oblidant que també Esquerra ho és.

La Marfanta. Gustau Moreno:
Dimiteix la coordinadora de Medi Ambient del PSC de l'Ebre
Després que l'alcalde d'Ulldecona, Josep Lluís Millan, haja deixat ERC pel suport del seu partit al transvasament a Barcelona, ahir a la tarda es va produir la primera baixa a les files del PSC, i també des d'Ulldecona. La coordinadora de la sectorial de Medi Ambient de la regional del PSC, Manela Serra, va comunicar la seua dimissió «per motius ètics» i per «l'obligació moral» que implica haver estat una de les persones que van propiciar la signatura del Compromís per l'Ebre, el document que el PSC, ERC i ICV van signar a l'octubre del 2003 amb la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE). Serra, que va ingressar al PSC l'any 2004, poc després de la derogació del transvasament per part del primer govern de Zapatero, va recordar que va ser la primera persona a rubricar el Compromís per l'Ebre, ja que en aquell moment era membre de la comissió de relacions institucionals de la PDE. «És innegable que això que ha fet el PSC és un engany electoral, flagrant i davant dels nostres ulls», va lamentar. L'exdirigent socialista va dir que està especialment «dolguda» amb la candidata del PSC per Barcelona, Carme Chacón, que durant la campanya electoral va garantir que una victòria socialista deixaria els transvasaments «enterrats i al calaix». Serra va explicar que ja havia comunicat la seua dimissió al president del PSC a l'Ebre, Joan Sabaté, i que ahir a la tarda oficialitzaria la baixa per correu electrònic. A més, va assenyalar que altres militants d'Ulldecona i del territori també es plantegen donar-se de baixa, «que és el que hauria de fer la classe política de les Terres de l'Ebre per forçar un debat sobre el veritable reequilibri territorial».