h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: COMUNICAT DEL PARTIT REPUBLICÀ CATALÀ

La comedianta tortosina

7.5.08

COMUNICAT DEL PARTIT REPUBLICÀ CATALÀ


Benvolguts,
El diumenge 18 de maig ens en anem tots a Amposta a donar suport a la Plataforma per la defensa de l'Ebre.

El darrer capítol de la incompetència i desídia del govern tripartit ha estat la política empresa per a solucionar la qüestió de l'aigua. No han tingut cap mena d'escrúpol en enganyar -com tantes vegades han fet- la població catalana i, molt especialment, la gent de les terres de l'Ebre, tot incomplint el pacte signat pels senyors Montilla, Carod i Saura comprometent-se a no traspassar ni una gota d'aigua del riu Ebre.

Tanmateix -i això és el més greu- des de fa uns mesos han muntat una campanya de manipulació de l'opinió pública al respecte amb la total connivència d'uns mitjans de comunicació cada dia més dependents de les directrius que arriben des del poder polític.

Representants del Partit Republicà Català vam assistir a l'Assemblea de la PDE celebrada a Tortosa el passat dia 19 en senyal de suport a les seves justes reivindicacions, que són les nostres. Tanmateix, ens vam comprometre a fer-los costat en la gran manifestació del proper 18 de maig.

Per tot això us animem a apuntar-vos a l'expedició que farem en autocar i fer-ho extensiu als vostres familiars i amics. Hem de demostrar als ulls del món que som molts els qui no estem disposats a que es vagi destruint la nostra terra; que som molts els qui cridarem ben fort: No al transvasament i mori el mal govern.

El termini per apuntar-vos finalitzarà el dia 12 i només cal que retorneu aquest correu a organitzacionacional@partitrepublicacatala.cat , del nombre d´inscrits dependrà si es pot agafar un autocar per anar tots junts

Ben cordialment

Secretaria d´organització nacional