h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina

La comedianta tortosina

17.9.09

Ja, ja! Deixeu-me que em parteixe! El Sr. Puigcercós que va ser xulat i tractat de botifler per tots los carrers d'Arenys i el Sr. Ricard Forés que no piula davant la negativa a moure un dit per la independència del Sr. Bel... Estos són los que volen promoure consultes? Quan veigue una consulta promoguda per ERC a Tortosa, m'ho creure.
E-noticies:
Esquerra promourà consultes com la d'Arenys
El partit mobilitza els seus 1.300 càrrecs municipals


Esquerra promourà consultes populars municipals per la independència, com la de diumenge passat a Arenys de Munt, a través de Decidim.cat. Després de la reunió amb el Consell Assessor Municipal d'Esquerra, el president del partit, Joan Puigcercós, ha dit que l'objectiu és que se sumin el màxim d'ajuntaments possibles, perquè aquestes consultes representen "un procés didàctic d'una força democràtica imparable", que servirà per "capgirar la idea que esdeveniments d'aquesta mena poden ser traumàtics". Segons el dirigent independentista, "la consulta d'Arenys de Munt ha demostrat que no és així, perquè es va desenvolupar amb la màxima normalitat".
El secretari de Política Municipal, Marc Sanglas, ha apuntat que la moció neix en el sí de Decidim.cat, que ja compta amb l'adhesió de 1.300 càrrecs electes locals, perquè "entenem que un procés d'aquestes característiques no el pot liderar una sola formació, ha de néixer del consens dels diferents grups polítics, perquè la unitat és la eina bàsica per tirar endavant el procés". 

Aquesta moció és el primer pas perquè a través de Decidim.cat s'estableixi una estratègia conjunta i coordinada, juntament amb entitats de la societat civil, que permeti una acció o accions simultànies als diferents municipis.