h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: ARA, ÉS L’HORA DE SOLIDARITAT

La comedianta tortosina

15.10.10

ARA, ÉS L’HORA DE SOLIDARITAT
Avui, s’acaba el termini per presentar possibles agrupaments per a les eleccions del parlament de Catalunya.
Algunes persones de base de Reagrupament i Solidaritat (entre les quals m’hi conto), l’han intentat, però no ha estat possible.
A partir d’aquí, crec que l’única opció que mos pot portar a alguna part és Solidaritat. Reagrupament va desaprofitar la seua oportunitat quan va donar més importància a les persones que al procés assembleari dins del partit, la qual cosa sí que ha sabut fer Solidaritat creant unes primàries on han pogut participar les bases triant democràticament los seus caps de llista i sobretot tenint en compte el territori.
Clar, que davant de les enquestes, Reagrupament ha intentat una aproximació a Solidaritat, però com s’ha demostrat, ja era massa tard, i ara, sols, i abandonats per la majoria de les bases, se veuen abocats a un fracàs electoral segur. Per això demano que no es perde cap vot independentista votant una opció perdedora, que no ha sabut canalitzar adequadament un clam de la gent del carrer.
I si no hi volen entrar, al menys los hi demanaria que s’abstinguessen de donar lliçons a ningú, que s’abstinguessen de fer-se les víctimes per la falta d’entesa, ja que ells, i solament ells, són els principals responsables de tot este embolic.
Si estimen veritablement el país i no volen cap benefici personal, ara hem de fer pinya al voltant de Solidaritat i així tindrem més possibilitats d’aconseguir lo nostre objectiu, una Catalunya lliure!

9 Comments:

 • At 12:01 p. m., Blogger Lluís said…

  Hola Núria:

  Hi estic totalment d'acord.

  Salutacions

   
 • At 2:40 p. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

  Gràcies Lluís, és que avuí no m'ha agradat gens ni mica el comentari que durant la tertúlia del Cuní ha fet un comentarista de Reagrupament.
  Per cert, deuen estar molt nerviosos perquè tothom parlava malament del Sr. Laporta i en canvi no hi havia cap representant de Solidaritat a la tertúlia.

   
 • At 6:18 p. m., Blogger Lluís said…

  Doncs ja ens podem anar preparant, perque tots aniran contra nosaltres, els d'aquí i els d'allà. Però com molt be dius, això és bo perque ja s'ensumen que tenim força.

  Salutacions

  Lluís Gibert

   
 • At 6:36 p. m., Blogger Niu said…

  SCI: Una candidatura transversal és la garantia de la independència del país!

   
 • At 6:36 p. m., Blogger Niu said…

  SCI: Una candidatura transversal és la garantia de la independència del país!

   
 • At 6:36 p. m., Blogger Niu said…

  SCI: Una candidatura transversal és la garantia de la independència del país!

   
 • At 8:31 p. m., Blogger Morigan said…

  Pos jo espero que es fotin una bona batacada. Laporta no és de fiar, tan sol vol omplir-se les butxaques i anar presumint pel mon.

   
 • At 8:33 p. m., Blogger Morigan said…

  Por jo espero que es fotin una bona batacada. Laporta no és de fiar, tan sol vol omplir-se les butxaques i anar presumint pel món.

   
 • At 11:47 a. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

  Morigan, ja veus que els desitjos no sempre es compleixen.
  Los de la patacada han sigut uns altres que al meu parer, s'ho mereixien molt més.
  Visca Solidaritat!

   

Publicar un comentario

<< Home