h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: El Partit Republicà Català (RC) presenta públicament les seves candidatures a les eleccions del 9 de març.

La comedianta tortosina

5.2.08

El Partit Republicà Català (RC) presenta públicament les seves candidatures a les eleccions del 9 de març.




El Partit Republicà Català (RC) presenta públicament les seves candidatures a les eleccions del 9 de març davant el monument en honor al general Moragues de Sant Hilari

3 de febrer 2008El Partit Republicà Català (RC) ha presentat aquest diumenge 3 de febrer davant el monument en honor al general Moragues de Sant Hilari les seves candidatures al Congrés i al Senat per les quatre circumscripcions catalanes per a les eleccions espanyoles que se celebraran el proper 9 de març. RC concorrerà a aquests comicis sota el lema “Adéu Espanya!” i té com a objectiu aplegar els vots de tots els catalans nacionalment conscients que volen trencar amb l’Estat espanyol i que no volen que els seus representants participin en la gestió d’Espanya, a diferència del que han fet fins ara totes les altres forces parlamentàries catalanes. La candidatura al Congrés per Barcelona està encapçalada per Josep Boladeras; Josep Lluís Arbós és el cap de llista per Girona; Manel Fort, per Tarragona, i David Valls, encapçala la candidatura per la circumscripció de Lleida. Pel que fa al Senat, el Partit Republicà Català presenta un sol candidat per cada demarcació. A Barcelona, el candidat serà Josep Maria Boix; per Girona el candidat és Josep Maria Armengol; Jordi Figuerola és el candidat per Tarragona, i Ivan Condés, el de la circumscripció de Lleida (podreu trobar la resta de candidats i uns breus currículums al web www.adeuespanya.cat). El Partit Republicà Català, que ha elegit el monument al general Moragues per fer la presentació pública de les seves candidatures, amb l’objectiu de reivindicar l’esperit de lluita d’aquest heroi català de la Guerra de Successió i palesar que el combat contra l’Espanya borbònica encara és avui dia plenament vigent, fa una crida, en aquestes eleccions, especialment als votants sobiranistes que anteriorment havien optat per altres organitzacions polítiques que els han decebut a no tornar a donar el seu vot a aquestes formacions que quan aconsegueixen quotes de poder, en lloc d’apostar per la pròpia sobirania, es converteixen en còmplices del govern espanyol de torn. RC també vol evitar que els votants independentistes s’inclinin per l’abstenció o pel vot en blanc perquè, a l’hora de la veritat, això només serveix per facilitar el triomf de les opcions espanyoles i espanyolistes. Tots els candidats de RC es van comprometre davant els assistents, en el cas que sigui elegits el 9 de març, a “no anar a Madrid a gestionar Espanya, sinó a anar-hi tan sols per dir als espanyols que ja en tenim prou i que volem disposar d’un estat propi, ja que la nació catalana no ha d’estar subordinada als interessos de cap altra”.